Gamechanger

Foredrag v. Marianne Berg
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Glas Lounge på 1. sal

Hvor kom ordet fra? I begyndelsen var ordet…. Så kom den indre tilskyndelse til at skulle have en stand på årets helsemesse i Århus… men hvad skulle jeg stille op med og hvorfor?

Jeg er totalkanal og Danmarks Hovedkanal. Dvs jeg hele tiden lever bevidst i min kanal for oplysning og til den energetiske verden. En ulempe ved det er, at det du siger og gør ved mig – det havner i min spirituelle kanal…. Og hvorfor i alverden skulle jeg i cirka 2003 gøres til total-kanal?

Svaret kender jeg så rigeligt til nu. Jeg skulle lave et spejl af danskerne og skrive dem ind i den nye tid på et renset fundament, fra 3. til 5. dimension. Så jeg har lavet et bogværk, der er skrevet som en kugle af ord og energier. Det er en regnbue af ord, billeder, farver, lyd og energier fra Danmark, Verden og vort solsystems daglige vandring samt indlagt hellig geometri. ”Bare” sådan lige lavet fordi man i Galaksen havde givet mig denne inkarnations-opgave.

I går skrev jeg det indlæg, som du kan læse nedenfor, men så vågnede jeg ved 3-tiden i nat og hele min krop og sind gjorde oprør. Jeg sover normalt godt, så når der kommer den slags uro, så er jeg nødt til at tage mig af det. Noget pressede på og jeg stemte imod og måtte til sidst give efter, så nu får du så det at vide, som jeg imod min sky-hed er nødt til at skrive her i dag. Og det skal ovenikøbet stå først. Sommetider er det altså for træls at være i ”tjeneste”, for hvem bestemmer agendaen? Bestyrelsen over os eller mig? Som Hovedkanal er det nødvendigvis Bestyrelsen og Vulkansk aktivitet, der må til og min tillid og ydmyghed gør, at det altid sker. De færreste betragter mig dog ved disse egenskaber, men jeg siger dig – de er nødvendige for selve det at gennemføre min opgave. Og dertil lægges en væren i ubetinget kærlighed gennem alt skriveri…. Nå, det var et sidespring – hvad gør man ikke for at holde mund med det, man ikke har lyst til at sige… Det nytter bare ikke. Det er bestemt, at jeg skal skrive følgende:

Kære Læser. Jeg har været Erik Klipping i et tidligere liv i Danmark. Jeg blev dræbt med 52 stik for at begynde at tænke i andre strukturer for landet. Dengang var ordet ”demokrati” ikke dannet i min hjerne, men de første tendenser lå latent. I dag, i mit nutidige liv har ”Danmark” omtrent tiet mig ihjel for at komme med bud på et nyt samfund og at have skrevet vejen og broen dertil. Og det er dén gave, jeg er kommet for at give jer på denne Helsemesse. Resten er op til Jer.

Marianne Berg

Jeg har haft flere tidligere liv, hvor jeg har haft afgørende indflydelse på lande og deraf verdens gang. (www.deforbudteord.dk under CV-knappen. Klipping-regressionen finder du på www.guldægget.dk .) Jeg har i mine bøger afsløret livets teater og mangt og meget mellem himmel og jord, der styrer og påvirker vore liv og som videnskaben ikke vil vide af. Mit omdrejningspunkt blev danskernes udtalte paranoia overfor det, der ikke kan måles og vejes med instrumenter eller de almindelige sanser. Ja faktisk er det hele verdens frygt linet op i lyset og mørkets kamp. Dualismen. Jeg ser det ikke sådan og jeg er ikke bange, fordi jeg tænker i helhed. Og det er der så kommet en helhed, ”en psykisk Phd” ud af, som skal opleves indefra, mens jeg har læseren i hånden hele vejen… Nok om det. Det er muligt at sætte en ny dagsorden og vision for Danmark i gang, hvor Folket bliver det oplyste, levende, ophøjede demokrati. Og dette Blueprint har fulgt mig i flere liv og ligger derfor som grund for bogværket. Bogværket er med i Danmarks Blueprint. Den første bog finder du på min messestand. Nu er mit motiv for at komme og gøre en forskel i Danmark på en ikke-tilfældig helsemesse ude i æteren. Fremtiden handler nemlig om 100% ærlighed ellers kan den nye samfundsform ikke eksistere. Læser du bogværket går du over i 100% ærlighed… så sig ikke, at det aldrig vil ske. Det er din beslutning! Der er nydning nok i bøgerne, men vi kan godt være flere om dem og galaktisk humor. Du kan ikke mavefornemme dig til at læse mit bogværk. De er skrevet fra heliocentrisk niveau ud fra et ”kald”.

GAMECHANGER…..

Jeg kommer, når du kalder.
Når du har brug for en.
Når du står alene.
Det er aldrig for sent,
når du kalder. …. Sagde den sorte perle så…

Skynd dig så bare at læs resten, mens det står der. Med Gamechanger kan et foredrags indhold ikke forudsiges. Du kan lige tjekke op på www.raisingtherays.com, www.deforbudteord.dk og www.guldægget.dk, hvis du har tid til Danmarks fremtid. Din egen navle finder du i bogværket, så du behøver ikke være i konflikt. Vær hel. Vær i Danmarks rensede fundament og send VIBSene ud mens du læser og selv renses for skygger. Er det smart, eller er det smart Change? Det er det eneste værk af sin slags i verden. En gave fra Galaksen til Jordboerne for at de skal blive bevidste galaktiske borgere.

I går lød det således:

GAMECHANGER: FOLKETS KRAFT, MIN STYRKE.

Et ”foredrag” om Sigma, psykiatriens udfasning og Folkesjælens DNA-aktivering. Herunder retten til at være på niveau med sig selv og de samfundsmæssige konsekvenser heraf.

”Den sorte Perle” taler for sig selv og ”Den turkise Flamme” vil ændre verden og menneskeheden. ”Den sorte Perle” er en håndgribelig del af ”Den turkise Flamme” og det første one-ness-udtryk af sin art i verden. Kom og hør om noget, du først erkender i fremtiden. Giv en hånd med, hvis det har din interesse at føre og ledsage menneskeheden hjem. Der ligger store ”frie” Planer for os, men energierne skal fokuseres NU i efterårets planetare crescendo/opdrift!

Perlen eller Kaos… eller både og, i det kollektive ubevidste.

Mit navn er Marianne Berg, og jeg har arbejdet en del med den Plan, der ligger for Danmarks Blueprint, men er ikke ekspert. Ingen er. Men jeg er frivilligt i tjeneste, og via stærk disciplineret ”åndelighed” fra Galaksens side, blevet ført ind i krypteringen og trendsætningen for det danske Blueprint og jeg har en gave at viderebringe. Er danskerne rede til at tage imod?

Før vi kan komme bevidst videre/ får lov at gå videre skal visse ting dog manifesteres for befolkningen. Det gælder her: ”Den sorte Perle – det gennemtænkte eksempel” og museet ”The Nurse”.

Efter dette er gjort påbegyndes en helt ny rejse for danskerne, som man kan læse overskrifterne på i dokumentet: Oprettelse af nyt politisk parti. Se dette på hjemmesiden www.deforbudteord.dk

Samfundet har brug for ALLE, men vi har hver vort Blueprint at leve i det fælles Blueprint. At opdage og forstå Blueprintet er at ”kende” vejen hjem og vælge unødige veje fra. Vorherres veje og vildveje søger sammen i det Guddommelige Blueprint fremfor alle underleverandører for sig.

Hvis dette har vakt din interesse, er du måske ét af de mennesker, hvis højere eksistensform var samlet på Sirius under Coronakrisen, for at høre, hvad jeg havde at sige der??? Samles vi nu på Jorden netop i dag? Behøver jeg så overhovedet sige noget for at vække din erindring om dette siriøse møde? Helt seriøst 😊? Kan vi nøjes med at lære at synge en multi-level fællessang?

Er du klar over, at vi er multi-level-eksistenser? Lyt til Guldæg nr.16 på www.Guldægget.dk, hvis du vil med på et siriøst Beat. (Optaget 14.08.2020 under Coronakrisen)

One Toy Soldier stood alone. She kept the Beat of Marching Feet. She kept the Beat so true of Happy Christmas Day.

Du kan finde mig på stand nr. 222 som er en donations- og manifestations-stand for at sætte et nyt samfund i gang. Her finder du den første bog fra Galaksen. Det er en ”vandrebog”, som er ment til at vandre fra den ene til de andre og give donation, når den er læst. Den er skrevet i 2006 og har ligget og ventet på, at befolkningen skulle finde den, høre dens kalden. Hidtil har den dog været fordømt, da den er skrevet i 8. og 9. stråleenergi og kun få har turdet binde an med dem, fordi man fandt det for fremmedartet og ikke kunne høre folkesjælens puls slå deri. Men disse to kosmiske stråleenergier har nye egenskaber. 8. stråle samler 1.-7. stråle i en opdrift og skaber klarhed og overblik og har en rensende funktion af de lavere energilegemer. Altså også en aflægning af gamle koder. I december 2004 blev jeg, fra Galaksen, bedt om at gå solo og rense fundamentet i Danmark. Det er nu gjort og derfor nu muligt for ALLE at hjælpe målrettet i dette kollektive opstigningstiltag via

”Den sorte Perle – det gennemtænkte eksempel” skrevet under pseudonymet Sigma Godot Gracia Gnossis og udgivet på Forlaget REX    (Reincarnated Energy eXhibition).

  1. stråle styrker vore liv ved at forankre det nye thymus/hjerte-chakra og leder frem mod et sygdomsfrit liv. Dette chakra kan også tilknytte galaktiske kontakter og påbegynder et bevidst liv som galaktisk borger i Universet, samt Oneness.

Men der skulle altså en Corona-epidemi og masser af vaccine-stik til, før folk via Tv og Internet blev undervist og fandt ud af, at Immunforsvaret er vigtigt. Havde mine bøger fået lov at vandre rundt i Danmark siden 2006, som den gave og ånd de var givet os i, havde vi haft et eminent immunforsvar hos alle danskere og en tændt Korona. Bevidsthed smitter nemlig!!!

I stedet blev de arkiveret i Hovedbibliotekets kælder og jeg måtte gøre det samme med resten i min kælder ☹. Indtil ret tid 😊.

Behovet for en utraditionel epidemi-løsning, der kan dæmme op for Alle Vira, er først nu blevet et bevidst behov i befolkningen. Først nu i 2022, altså 16 år efter Online-bogen med rettidig omhu blev skrevet, er det muligt at forstå værdien af bogen! Tiden er med andre ord endelig inde for bogen!

Vandrebogen hedder:  Sigma: Fra Online til Deadline. Forlaget REX.

Sigma betyder Summen af alting, og alle mine bøger er derfor skrevet i fælles-sjælen/ Folkesjælen og udgør derfor min galaktiske opgave givet fra ”Det galaktiske Råd”, der arbejder med fællessjæle.

Mine bøger er en regnbuebro man kan gå på fra 3. til 5. dimension. Regnbuen handler ikke om LGBT+, men det segment i befolkningen kan have glæde af bøgerne, da der er ubetinget kærlighed som fundament i bogværket. All You need is Love. – And it´s in the air og mellem linjerne. Regnbuen er den indre subtile bevidsthedsbro mellem alle chakra i dig, men også i fællessjælen!

Hele det bogværk, jeg har lavet til danskerne, som gave fra Galaksen, er uforklarligt!!!! Det skal OPLEVES. Det er Sigma, summen af alt, og derfor et giga-inspirationskatalog til fremtidigt liv og virke.

På standen 222 kan du derfor også støtte det første bevidste skud på stammen fra en læser af “Online-bogen”.

Mimers Brønd. Giv det blå tilbage til det blå og vi sejler ud i varme og visdom som nation. Som et verdens-eksempel i stille opdrift og fremdrift på den fredelige revolutions vej.

Mimers Brønd er en vandrende visdomsbrønd i Danmark, lavet af bæredygtig kunst af en hidtil ukendt kunstner i Exner-slægten Anna Exner. Annexet.name

Mimers Brønd udstilles på landets biblioteker. I øjeblikket er den udstillet på Hedensted Bibliotek, derefter Juelsminde og Tørring følger trop.

Hvis du bruger din gode vilje og abstraktionsevne, så vil du opdage, at jeg har taget en ”vandsøjle” fra denne brønd med til min stand, og heri kan du lægge dit helt eget visdomsord i vanddybet, lade det synke til bunds og få det hentet op igen, når det kommer med i en illustreret bog sammen med andre danskeres bidrag og bliver derved givet videre.

Sammen skaber vi et win-win-samfund. Join us in Joy. Change the Game.

Den, der tager sjov kun for sjov og alvor kun alvorligt, har forstået begge dele dårligt.

Du genfinder dette kendte visdomsord på www.Guldægget.dk  under guldæg 43, da lige tiltrækker lige.  Du får derved også et eksempel på udviklet helhedstænkning og måske også en midlertidig forståelse af, hvorfor jeg sidder på min stand 222 som en kvinde af få ord….. Det er det, jeg er bestilt til her og nu og det handler bl.a. om Timelines.

Tag dig fordomsfrit tid til hele www.Guldægget.dk , så møder du successivt alle dimensioner fra 0 – 10 og bliver klogere på fremtidens autentiske mindset, uden IT.