Den nye Kosmiske Solskive – Energiarbejdsrejse til Peru

Foredrag v. Julie Mariel & Marianne Lane
Søndag kl. 17.00 – 18.00 i erhvervssikring lounge – 1. sal

Marianne Lane og Julie Mariel rejste til Peru september 2023 for at støtte åbningen til den nye Kosmiske Solskive i Den Nye Tids bevidsthed og støtte den potentielle åbning til, at jorden træder ind som den nye universsol.Dyk ned i en enestående og dugfrisk rejseoplevelse med moderne shamaner Marianne Lane og Julie Mariel, der deler ud fra deres rejse til Peru. Opdag de magiske steder, spirituelle indsigter og den healing, de oplevede på denne rejse.Du modtager healing under foredraget.

Julie Mariel

er SoulKey Terapeut og -instruktør og har arbejdet med SoulKey Terapi siden 2014. Hun har medvirket i programmet “Indefra med Anders Agger – Spirituel”. Hun er uddannet antropolog og udlært i moderne shamanisme samt uddannet hypnoterapeut.
Hun tilbyder sessioner med SoulKey Terapi, hypnoterapi samt healing med klarsyn. Derudover holder hun forløb, kurser, undervisning og ceremonier.

Følg med på www.juliemariel.dk

Marianne Lane

er oprindelig uddannet som ingeniør og har tidligere arbejdet som specialist og projektleder. Desuden har hun arbejdet med forskning og udvikling indenfor ingeniørvidenskab. Nu arbejder hun med bevidsthed og mennesker. Hun arbejder med at skabe forståelse for, at vi er åndelige væsner, der eksisterer som mennesker i det liv vi er i her og nu.