Kontant karmisk forløsning – sjælens styrke træder ind – minikursus

Minikursus v. Marianne Lane – tilmelding stand nr. 8, deltager gebyr kr. 50,-
Lørdag 16.00 – 17.45 i Ceres Arena Lokale 10

Et minikursus, hvor du får healing og guidning til at bringe din sjæls styrke direkte ind i dit liv.

På sit arbejde rundt omkring på jorden med åbning og balancering af bevidstheden, får Marianne Lane adgang til universelle nutidige muligheder for at bringe berigende balance ind i livet. Hun deler ud af dem på dette minikursus. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til, hvilken betydning det har for energiarbejdet, at vi nu har sjælen med direkte på sidelinjen i steder for som tidligere udelukkende igennem intuitionen og åndelige visioner og erkendelser.

Marianne Lane

er oprindelig uddannet som ingeniør og har tidligere arbejdet som specialist og projektleder. Desuden har hun arbejdet med forskning og udvikling indenfor ingeniørvidenskab. Nu arbejder hun med bevidsthed og mennesker. Hun arbejder med at skabe forståelse for, at vi er åndelige væsner, der eksisterer som mennesker i det liv vi er i her og nu.

Hun tager udgangspunkt i den forståelse for virkeligheden, som hun har fået gennem sit liv som menneske og gennem sit tidligere arbejde. Alle kundskaber bliver brugt, herunder de indsigter og forståelser, som kommer til hende gennem inspiration og en dyb form for forståelse, som skabes i bevidstheden, når hun arbejder med at forstå den.

Marianne har altid haft et lidt specielt møde med virkeligheden. Helt fra hun var lille, har hun fornemmet energi og bevidsthed på en måde, som de fleste mennesker ikke oplever det. Hun har altid mærket, hvad mennesker følte og mente. Som barn var det ikke et let møde med verden, men igennem livet, har hun bevidst lært at balancere det at være så følsom og intuitiv.

I 2011 fik Marianne Lane en spirituel åbning, hvor hun begyndte at få indsigter og en indre åbning, som startede en udvikling, som hun beskriver som smertefuld og interessant på samme tid. Det var ikke en nem åbning, men det var aldrig kedeligt. Åbningen har samtidig gjort, at hun følte, at hun begyndte at få en dyb forståelse for, hvad det er, hun i virkeligheden har balanceret gennem hele livet.

Efter et par års udvidelse og indre oplysning begyndte Marianne at undervise i de indsigter og forståelser, som hun har fået. Hun begyndte at kanalisere spontant på et kursus og har arbejdet som kanal lige siden.

Udviklingen accelererede både indeni og udenpå igennem de første år, og i december 2013 stoppede hun med at arbejde som ingeniør for at hellige sig fuldt og helt sit nye arbejde som kanal og formidler.

Du får healing og guidede redskaber, som bærer din sjæls styrke direkte ind i dit liv. Nutidige moderne metoder, som kan bruges af enhver uanset baggrund og erfaringer. Arbejder du med bevidsthed, er der også mulighed for at få nye fif og bekræftelser.