Gratis healing og meditation

Foredrag v. Marianne Teglgaard
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i lokale 23 – 2. sal

Slip de tusindvis af tanker og oplev ro, harmoni og balance mellem krop, sind og sjæl.

I et trygt og kærligt rum guider Marianne dig igennem healing og meditation, hvor du skal åbne dine sanser og mærke dig selv, lade tankerne fare og finde ind i stilheden. Vi er konstant omgivet af lyd i vores vågne timer, hvilket gør lyd til den oplagte adgang til at balancere kroppen. Jeg vil bruge forskellige lydinstrumenter, der vil give dig en følelse af at komme helt hjem i dig selv og du vil føle dig grounded ned igennem din krop og derved mærker du din balance på en ny måde.

Jeg vil glæde mig til at se dig.

Marianne Teglgaard

Min vision er at få det spirituelle gjort jordnært, tilgængeligt og letforståeligt, så det bliver nemt for dig at bruge i din hverdag som et middel til at opnå større glæde, livskvalitet og selvkærlighed. Så du kan stå i dit eget lys.

Jeg er beriget med en stærk healingsenergi og klarsyn og trives og næres i mødet med mennesker. Jeg mærker mennesker og deres energi. Jeg er sat her på jorden for at mærke ind i mennesker og støtte dem, lige der, hvor de er. At styrke dem og lære dem at lytte til deres intuition, at skabe klarhed og få dem til at stole og tro på sig selv, så de kan blomstre og gro indefra – det er min livsenergi.