Kropsterapi – vejen til helhed

Foredrag v. Merete Troelsen
Fredag kl. 16.00 – 16.45 i Glas Lounge på 1. sal

Kropsterapi er meget mere end blot kropsbehandling. Det er en helhedsorienteret behandlingsform som er lige så gavnlig ved psykiske udfordringer så som depression, angst og stress, som den er en hjælp ved fysiske problematikker.

Jeg vil i foredraget fortælle om, hvordan kropsterapien hjalp mig ud af en mangeårig depression. Hvordan behandlingerne førte mig på en rejse i min kropslige bevidstheds indre landskaber til at forløse det, som havde skabt depressionen. En rejse der gjorde mig hel igen.

Jeg vil tale mere om hvad kropsterapi er og hvordan vi skal forstå os selv, som et uadskilleligt hele af krop og bevidsthed. Jeg vil også komme ind på hvilke psykiske og følelsesmæssige årsager, der kan ligge bag symptomer i forskellige områder af kroppen. Jeg vil tale om ’mig’ og ’ikke-mig’ i kroppen, om kroppens fundament og om jordforbindelse i et større perspektiv som tillid til livet på jorden.

Bliv klogere på kropsterapi og på hvordan din bevidsthed, dine oplevelser og tanker påvirker din krop og lær at forstå dens budskaber.

Merete Troelsen

er uddannet TOTUM kropsterapeut og healer. Hun behandler ud fra en forståelse af at krop og bevidsthed er ét – at kroppen er en del af det energifelt, som vores bevidsthed har skabt og som indeholder vores tanker, følelser, overbevisninger og oplevelser i livet.

Gennem den Healende Kropsterapi, som er en kombination af massage, energiarbejde, healing og samtale, aktiveres kroppens selvhelbredende kraft og forløser spændinger i både krop og nervesystem.

Healende Kropsterapi hjælper dig ikke blot til at lindre, men også til at forstå og forløse årsagerne til dine symptomer. Ved at genskabe den dybe kontakt til din krop, mærke livsenergien i bevægelse og indse hvor du kan slippe begrænsninger og blokeringer i bevidstheden, finder du vejen hjem til din oprindelige helhed.