Slip dine traumer og blokeringer med Emotionskoden – en ny banebrydende teknik

Foredrag v. Rie Jespersen
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i PR electronics Lounge – 2. sal

Har du nogle traumer, som bliver ved med at skabe problemer, selvom du har prøvet mange ting for at slippe af med dem? Eller føler du, at dit hjerte er lukket, så det er svært at give og modtage kærlighed? Så bør du kende til Emotionskoden!

Emotionskoden, der også er kendt som The Emotion Code, er en ny banebrydende og simpel teknik, der kombinerer kinesiologisk muskeltestning med strøg hen over hovedmeridianbanen. Til dette foredrag bliver du klogere på, hvordan fastlåste emotioner skaber blokeringer i din energi, og hvordan du kan slippe af med blokeringerne på en hurtig og let måde.
Metoden vil blive demonstreret i praksis på en frivillig fra publikum.
Metoden kommer fra USA og er udviklet af Dr. Bradley Nelson. Metoden blev kendt i Danmark, da bogen ‘Emotionskoden’ udkom på dansk som månedens bog i Psyke & Sjæl i foråret 2022.

Rie Jespersen

er antropolog, moderne shaman, hypnoterapeut og certificeret Emotion Code-behandler. Rie er bosat i Århus og tilbyder behandlinger med Emotionskoden, hypnoterapi, SoulKey-hypnose (sjælerejser) samt shamanistisk healing.
Behandlingerne kan foregå fysisk på Egå Marina eller online.

Rie er desuden forfatter til bogen ‘De Bosniske Pyramider’ (Lemuel Books 2020) og holder spirituelle rejser til bl.a. de bosniske pyramider i samarbejde med sin tvillingesøster Julie Mariel under navnet ‘Portal Journeys’.
Hun er også kendt fra TV-udsendelsen ‘Indefra med Anders Agger: Spirituel’ på DR.