Sæt dit hjerte fri

Foredrag v. Rie Jespersen
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i privatsikring lounge – 2. sal

Er det svært for dig at åbne dit hjerte? Føler du de samme gamle følelser igen og igen? Så har du sandsynligvis en ‘hjertemur’.

Gennem livet kan fastlåste emotioner sætte sig foran hjertet som et skjold, der forhindrer os i at tage verden rent ind og at føle og udtrykke vores autentiske følelser. Heldigvis kan en hjertemur fjernes ved hjælp af Emotionskoden.
Emotionskoden, der også er kendt som The Emotion Code, er en banebrydende og simpel teknik, der kombinerer kinesiologisk muskeltestning med strøg hen over hovedmeridianbanen.

Til dette foredrag bliver du klogere på, hvordan fastlåste emotioner skaber blokeringer i din energi, og hvordan du kan slippe af med blokeringerne på en hurtig og let måde.Metoden kommer fra USA og er udviklet af Dr. Bradley Nelson. Metoden blev kendt i Danmark, da bogen ‘Emotionskoden’ udkom på dansk som månedens bog i Psyke & Sjæl i foråret 2022.

Rie Jespersen

er antropolog, moderne shaman, hypnoterapeut og certificeret Emotion Code-behandler.

Rie er bosat i Århus og tilbyder behandlinger med Emotionskoden, hypnoterapi, SoulKey-hypnose (sjælerejser) samt shamanistisk healing. Behandlingerne kan foregå fysisk på Egå Marina eller online.
Rie er desuden forfatter til bogen ‘De Bosniske Pyramider’ (Lemuel Books 2020) og holder spirituelle rejser til bl.a. de bosniske pyramider i samarbejde med sin tvillingesøster Julie Mariel under navnet ‘Portal Journeys’.
Hun er også kendt fra TV-udsendelsen ‘Indefra med Anders Agger: Spirituel’ på DR og fra Christian Fuhlendorffs podcasts ‘Hva’ Så?!’ og ‘Op af Kaninhullet’.