Berørt – tantra, seksualitet og sanselig erkendelse

Foredrag v. Trine Dupont og Jørn Uhrenholt
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i Blue Water Lounge på 1. sal

Tantra er en invitation ind i kærlighed, lyst og naturlighed. Krop og sind og hjerte. En erkendelsesvej til bevidsthed og forbundethed med alt.

På en måde får vi gjort os selv mindre, end vi er. Eller mindre end vi kunne være. I virkeligheden har vi åbenhed til mange flere mennesker og meget mere kærlighed, end vi giver plads til. Vi har mulighed for at begynde at strække tilstande af hjerteåbenhed hen imod at være en måde at møde tilværelsen som sådan på.

Prisen for åbenhed og ærlighed er selvfølgelig sårbarhed. Man skal turde leve mere sårbart og udsat. Men er der noget acceptabelt alternativ? Er sårbar åbenhed, når det kommer til stykket, ikke den eneste måde, det er interessant og til at holde ud at møde andre mennesker på?

Vi vil fortælle om vores arbejde med tantra, psykoterapi og sanselig erkendelse. Kom og hør hvordan den tantriske forståelsesramme kan hjælpe med at skabe kontakt indadtil, til andre og til en forbundethed med alting.
Det handler om at træde frem. Stå, med det der er. Tage nøglen til sin seksualitet tilbage og gøre forsvar fra fortiden til nutidens styrke og kraft.
Undervejs vil vi præsentere vores nye bog “Berørt”, som er en bog om, hvordan vi konkret arbejder med emnet som psykoterapeuter og massører.

Trine Dupont og Jørn Uhrenholt

Trine er gift med Morten, og de har tre børn sammen. De har fundet nye veje, at bevæge sig i deres ægteskab og lever sammen som familie med hver deres kæreste ved siden af. Trine er fra 1970 og arbejder som psykoterapeut og tantramassør efter 17 år som folkeskolelærer.

Jørn er far til to, nu voksne piger, og fra årgang 1971. Han har tidligere arbejdet som IT-projektleder og har nu lavet et skift, så han i dag primært arbejder med psykoterapi og tantramassage.

Trine og Jørn kom ind i hinandens livsbane for 6 år siden og er i dag både kollegaer og kærlighedspartnere.