Holistisk hud og Gua Sha

Miniworkshop v. Melani Christensen
Lørdag kl. 12.00 – 13.15 i Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Er du nysgerrig på din hud, hudtype og hudtilstand? På hvordan du bedst plejer den udefra med produkter og behandlinger men også indefra? Så er dette foredrag og minikursus noget for dig.

Vi går i dybden med hudens opbygning og med Gua Sha massage. Gua Sha er en gamle kinesiske teknik til at fjerne ophobninger og stagneringer i huden, både i ansigtet og på kroppen. Huden bliver mere frisk og klar, glattere og opstrammet.

Et virkelig effektivt selvkærligt ritual du kan benytte dagligt eller flere gang om ugen.

Der udlånes Gua Sha’er så du har mulighed for at være med undervejs og du får mulighed for at prøve alle “Melani Christensen” produkterne, hvor alle cremerne indeholder krystal perler.

Melani Christensen

er 44 år og har 18 års erfaring som hudterapeut. I takt med sin egen rejse er hendes klinik blevet mere og mere holistisk, hvilket vil sige at tage hele mennesket i betragtning.
Så en hudanalyse af ansigtet hos hende indebærer ikke bare anbefalinger om produkter og behandlinger men også kost, ernæring, healing, samtale og meget mere.
Melani læser ansigtet som et kort over kroppen, ligesom zoneterapeuter under fødderne, og ser også på hvilke organer der kan være i ubalance, om det er fysisk, som kost og livsstils relateret, eller psykisk, som gamle tanker og følelser der blokerer og så videre.
Holistic Beauty Lead tilbyder alt inden for naturlig hudpleje og slowaging og har lige lanceret sin egen banebrydende hudplejeserie. Fyldt med alt det bedste og reneste fra naturen samt god og healende energi.