Kundalini yoga – yogaen for bevidsthed! Kom og prøv hvordan du arbejder energien igennem kroppen

Foredrag v. Aiinooa Enyah Wildmoon (1t)
Lørdag kl. 17.00 – 18.00 i lokale Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Kundalini yoga er en mere end 7000 år gammel teknologi, som er kanaliseret af de gamle guruer og yogier lige netop til denne tidsalder, nemlig Vandbærerens tidsalder.

Kundalini yoga åbner dig simpelthen op til din sjæls potentiale og lapper alle de huller du har i dit energifelt – din aura – ja faktisk alle dine 10 kroppe og de 15 chakra!

På denne workshop, får du en smagsprøve på, hvad kundalini yoga ville kunne for lige netop dig.Du får nogle lette øvelser med hjem til din egen spirituelle praksis.

Du vil blive introduceret til basis teknikker, meditationer og pranahama’er, og du kan komme i det tøj, du har på, også selvom det er cowboybukser – kundalini yoga minder ikke om nogen anden yoga form.

Så kom og snus, få en Spirtuel oplevelse og inspiration med hjem.

Om du er helt ny eller erfaren – alle er lige i kundalini yogaens tempel.

Aiinooa Enyah Wildmoon

stiftede bekendskab med Kundalini yoga til vintersolhverv 2019, som var startskudet på en kæmpe transformation i hendes liv.

For knap et år efter stod hun med et helt nyt liv. Ny bolig, ny mand og en business i vækst. Historien beretter om hvor kraftfuldt og effektfuld denne yogaform er, hvis du sætter den rette intention og energi ind i din praksis. Aiinooa Enyah, er uddannet kundalini yoga lærer, natur terapeut, familie behandler, inden for Ayurveda sundhed, nordisk shaman, esoterisk astrolog med speciale i måne og kvinde cyklus og hun trækker på sine 9 års erfaring fra den holistiske, terapeutiske og spirituelle verden.