Montségur – Mærk energierne fra bjerget og find dine spirituelle ressourcer

Foredrag v. Aiinooa Enyah og Carsten Rahzull Højgård
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i lokale Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Miniworkshop for alle med lyst til healing og hjerteåbning.

Måske har du endnu ikke hørt nogen tale om det magiske bjerg i Sydfrankrig, men nu har du muligheden – OG så kan du endda OPLEVE healende energiarbejde som går dybt og løfter baren for, hvad du tror er muligt.

I intense 45 min. finder du ro og styrke til at frigøre dig fra det begrænsede selvbillede og åbner dig for adgangen til din unikke spirituelle vej.

Aiinooa Enyah og Carsten Rahzull rejser 2 gange årligt med kursister til stedet, og de deler i workshoppen her muligheden for at mærke den helt særlige healende og hjerteåbnende energi fra Montségur.

Så åbnes dit hjerte for en Al-kærlig tilværelse med fuld adgang til din sjælelige visdom.

Vi ses.

Aiinooa Enyah og Carsten Rahzull Højgård

Vi er Aiinooa og Carsten, men vi er også Enyah og Razull. For når vi sammen og hver for sig færdes omkring Montségur, ved vi, at vi har levet der før.

Vi ved, at vi dengang som nu har levet som par, og som twillinge-flammer. Skabt ud af samme sjæle-frø. Vandrende på jorden for at skabe livet sammen – og for at hjælpe mennesker til større bevidsthed og hjem til kærligheden i dem selv.

Vores mission folder sig ud som vi går. Nu – som dengang – trækker vi på de meget smukke og transformerende energier fra Kathar området og specifikt fra Montségur.

Dengang som nu guider vi med ydmyghed fra vores sjæles visdom, som vækkes i rytme med verdens og menneskers kalden på forandring.

Vi håber vi kan inspirere dig til at “rejse med os”. Til Montségur og indad i dig selv – der hvor alle svar findes.