Stærk og fri med englekort

Foredrag v. Anita Hummelshøj Mikkelsen
Søndag kl. 15.00-15.45 i Gunnar Nu 1 – følge de røde pile på gulvet

Englekort er et stærkt og enkelt redskab til at højne din hverdagsglæde er, hver dag eller når du trænger, at trække et englekort, eller at lave et oplæg med dem. Englekortene giver dig et perspektiv, en bekræftelse eller en inspiration, som du behøver netop nu.

Forestil dig en af de dage, hvor du er lidt småfrustreret eller trist. Hvad gør du for at bryde den tilstand? Hvad gør du aktivt for at komme ind i en bedre og mere positiv og opløftende energi? Nogle vil gå en tur eller ringe til en ven, men orker du ikke dette og er din ven ikke at træffe er englekortene, den ven, som altid er der for dig. Englekortene hjælper dig til at forstå din situation, til at finde vejen frem og til at opløfte din energi. I stedet for tristhed og tungsind løftes du op i energien af glæde og lethed. Du hjælpes til at ændre dit fokus.

Når dit fokus ændres, ændres dine tanker. Når dine tanker ændres, ændres din følelse. Når din følelse ændres, ændres din handling og vupti – så har du selv lige aktivt ændret din virkelighed til det bedre og lysere på en stærk og enkel måde. Englekortene kan også benyttes på de gode dage. Her vil du oftest bruge dem til at sætte fokus på, hvordan du når dine drømme, hvordan du forbedrer dit kærlighedsliv, hvilket valg du skal træffe i en given situation eller, hvordan du lige nu kan finde en berigende vej frem.

Må du se englekortene, som din bedste ven og vide, at du aldrig er alene med dine beslutninger.

Anita Hummelshøj Mikkelsen

Klog kone & Nutidsheks. Foredragsholder, sparringspartner, inspirator, energiarbejder, coach.

Når Anita går på scenen brænder hun igennem, også til de bageste rækker. Hun har nemlig en masse hun brænder for.