Særlig Sensitive børn og voksne i balance med Reiki Healing

Foredrag v. Ann Lindhardtsen Nielsen
Fredag kl. 13.00 – 13.45 i VIP Lounge 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Et foredrag, hvor jeg vil fortælle om det at være Særlig Sensitiv i en verden, hvor vi alle forventes at være dynamiske og udadvendte. Både som barn og som voksen. Jeg vil også fortælle om hvordan det er at gå imod strømmen, at acceptere sig selv og sit karaktertræk som Særlig Sensitiv og indse, at det at være Særlig Sensitiv faktisk er en fordel.

Jeg vil forklare hvordan Reiki Healing hjælper Særlig Sensitive børn og voksne med at berolige nervesystemet, give mere overskud i hverdagen, bedre nattesøvn og måske vigtigst af alt for en Særlig Sensitiv – At blive bevidst om kroppens signaler, så vi er i stand til, at stoppe op INDEN vi bliver overstimuleret og nedsmelter. Uanset om det er privat, på arbejdspladsen eller i skolen.

Ann Lindhardtsen Nielsen

Jeg bor i Fredensborg med min mand og vores 2 dejlige drenge. Både jeg selv og drengene er særlig sensitive. Helt tilbage fra barns ben, har jeg altid følt mig anderledes, mærkelig, misforstået og til tider meget alene. Jeg vidste altid hvordan andre havde det og følte en stemning på lang afstand. Jeg tog ALT ind og bar rundt på alle andres følelser.
En dag sortnede det hele. Jeg blev hastet på hospitalet i en ambulance. Lægen mente jeg havde fået en blodprop. Men det havde jeg ikke – Det var stress!
Jeg talte med en psykolog og hun spurgte mig om jeg vidste, at jeg er Særlig Sensitiv…? Jeg anede ikke hvad det var, men den dag, var begyndelsen på noget helt nyt.
Vendepunktet var da jeg uddannede mig til Reiki Healer og første gang healede en Særlig Sensitiv dreng på 9 år. Det her er mit livs formål!