Healing og dyreclairvoyance

Foredrag v. Ann Lindhardtsen Nielsen
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i VIP Lounge 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Med kombinationen af Healing og Dyreclairvoyance kan du give dit dyr de optimale betingelser for en sund og glad krop og sjæl på kort og lang sigt. Det er et yderst effektivt værktøj ved feks. skader eller adfærdsændring og virker også forebyggende.
Jeg vil fortælle om Healing og Dyreclairvoyance og hvordan jeg bruger disse to fantastiske værktøjer i kombination til behandling af dyr i alle størrelser. Både efter skaden er sket og som forebyggende behandling.
Ved pludselige adfærdsændringer kan jeg finde ud af, om det er smerter der er grunden til adfærdsændringen, eller om det er fordi dyret f.eks. er blevet bange eller er stresset.
Ved fysiske skader, er en kombination af Healing og Dyreclairvoyance en effektiv måde at finde frem til en skades oprindelse. Medmindre man kan se en fysisk skade på dyret med det blotte øje, kan det til tider være svært at lokalisere en skade og finde ud af, hvor og hvordan dyret skal behandles. Her har jeg gode erfaringer med, at
samarbejde med dyrlægen, så vi kombinerer Healing og Dyreclairvoyance med den lægevidenskabelige verden. Denne kombination, er en yderst effektiv måde at finde ud af, hvor dyret har ondt og hvordan skaden er sket, så dyret kan undersøges målrettet og komme i den rigtige behandling hurtigst muligt.
Clairvoyant Healing kan også bruges forebyggende. Det kan være, at du “bare” gerne vide hvordan dit dyr har det. Er det glad? Er der noget det savner? Får det udfordringer nok? Er der noget dyret slås med?
Det kan også være dyret skal deltage i konkurrencer og får brug for ekstra mentalt overskud og energi?
Med Clairvoyant Reiki Healing kan du give dit dyr de optimale betingelser for en sund og glad krop og sjæl på både kort og langt sigt.

Ann Lindhardtsen Nielsen

Jeg bor i Fredensborg i Nordsjælland sammen med min mand, vores 2 skønne drenge og vores dyr.
Jeg har fra barnsben set og følt det der sker “mellem himmel og jord”. Det har givet mig indsigt i, at alt ikke altid er, som det ser ud til at være og at intuition og “mavefornemmelse” er et fantastisk stærkt redskab, hvis bare man lytter.
Jeg er mere eller mindre født på en hest og har altid omgivet mig med alle slags dyr. De forstod mig og jeg forstod dem. Min far var berider og vi har derfor haft mange forskellige heste gennem staldene. Både heste der skulle trænes, men også rigtig mange, der blev opgivet af stutterierne eller ejerne, fordi de blev misforstået. Her kom jeg så ind i billedet. Min far så hurtigt, at jeg havde en speciel kontakt til hestene. Hvis der ikke var andre, der kunne nærme sig en sky og bange hest – så kunne jeg!
Den evne har jeg arbejdet med, finpudset og udviklet gennem årerne på både heste, hunde, katte og mindre kæledyr. Det er mit ”kald” og her kan jeg virkelig gøre en forskel både for dyrene og ikke mindst for deres ejere.