Hjælp dit barn – børn med særlige behov!

Foredrag v. Anne-Dorte Wæver
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Effektfuld hjemmebehandling af dit barn med særlige behov.

Mit hjerte brænder for at hjælpe børn til en bedre hverdag, øget robusthed, indre ro og større selvværdsfølelse. Kan vi nå derhen er vi nået rigtig langt – og sammen kan vi gøre det.

Med Ansigts Refleksterapi kan du lære at hjælpe dit barn under trygge forhold i eget hjem. Jeg lærer dig et hjemmetræningsprogram specifikt udarbejdet til dit barn. Du skal bruge ca. 40 min. 5-6 x ugen. Metoden er yderst effektiv og en særdeles behagelig stimulation for dit barn at modtage. En luksus tid for dig og dit barn.

Ansigts refleksterapi er blid behandling af triggerpunkter i ansigtet, som du kan lære at give dit barn. Metoden er udviklet og patenteret af danske Lone Sørensen og udbredes i dag gennem autorisererede institutter over hele verden.

Skolen for Refleksterapi i Danmark ledes af Anne-Dorte Wæver, og er foruden et uddannelsessted, ramme for forældrekurser rettet mod hjemmestimulering af børn.

Anne-Dorte Wæver

indehaver og daglig leder af Skolen for Refleksterapi.
Uddannet ansigts refleksterapeut og Temprana terapeut af Lone Sørensen, sorensesistemTM, Barcelona. Er certificeret instruktør i danmark for Lone Sørensens koncept Ansigts Refleksterapi – et hjemmetræningskoncept til børn.
Uddannet psykoterapeut og Coach og har desuden 25 års erfaring som socialpædagog.