Manifestation – hemmeligheden bag

Foredrag v. Arielle Brandt Askildsen
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Konferencelokalet på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Vi er alle mestre i at manifestere – hvad enten vi er bevidste om det eller ej.

Hemmeligheden bag manifestation er fokus, overbevisninger, tillid og tålmodighed. Det kan være en svær cocktail at arbejde med, særligt hvis du har prøvet at manifestere bevidst før – uden held.

Så hvad kan du gøre for at komme i mål? Hvilke konkrete værktøjer kan du bruge?

Det vil jeg belyse i dette foredrag, hvor jeg kommer ind på glæden som drivkraft og positiv tankegang som en personlig styrke du kan bruge til at nå dine mål med bevidst manifestation.

Du vil få en guidet visualisering i slutningen af foredraget – så du vil være godt tanket op på glæde og styrke!

Arielle Brandt Askildsen

Jeg har haft det spirituelle tæt på hele mit liv, mine evner som clairvoyant og healer er jeg født med.

Begge mine forældre havde gaverne på forskellig vis og jeg har selv givet det videre til mine børn. 2005 blev året hvor jeg begyndte at bruge evnerne i min klinik, da jeg gav fysiurgisk massage – her fik mine klienter efter eget ønske som regel clairvoyante råd og healing.

Jeg har siden da uddannet reiki healere og selv uddannet mig til Master Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner og Psych-K. Jeg brænder for forandringsarbejdet med mennesker og elsker at give dem clairvoyantisk rådgivning på deres vej. Manifestation er noget jeg selv praktiserer, både i større sammenhænge såvel som lavpraktiske ting som parkeringspladser. Ud over det – så er humor vigtigt for mig og mine beskeder bliver som regel leveret med dette og en god portion glæde.