Væk din indre medicin

Foredrag v. Aviaja Szomlaiski Olsen
Fredag kl. 12.00 – 12.45 i Konferencelokalet på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Vi har et unikt, lysende energifelt, som indeholder al information om vores liv og krop-sind forbindelsen.Når det lysende felt er skadet af negative energier, karmiske bånd, traumatiske livs oplevelser, kan det resultere i følelsesmæssig smerte, fysisk sygdom og nedsat livskvalitet.

Shamanistisk energi healing er en praksis, som arbejder på at fjerne alle disse blokeringer, ved at sætte ord på alle de forbindelser, der er mellem fysisk helbred, tanker, følelser og energiflow.

Jeg deler denne viden med mine klienter om, hvordan de kan transformere ubehag, forbinde sig med deres indre lys og leve et mere harmonisk liv.

Aviaja Szomlaiski Olsen

Jeg er uddannet energimedicinhealer og helbredscoach af Alberto Villoldo og hans team i Californien på The Body Light School gennem the Four Winds Society.Energimedicin healingen har baggrund i Quero shamanerne i Andes Bjergene.Endvidere er jeg medium og clairvoyant og er pt. i gang med et årelangt mentorforløb hos min 4. mediumship lærer, det engelske medium Mavis Pittilla (Top 5 i verden).Jeg har en professionel baggrund som rumdesigner og har i mange år designet og rådgivet om indretning, design, æstetik for topledelse.