Trommeworkshop – tilmelding på stand 165

Trommeworkshop v. Bente Græbert (tilmelding stand 165, deltagergebyr kr. 50,- )
Fredag kl. 15.00 – 16.45 i Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Vi spejler os i naturens tilbagetrækning og benytter egernets evne til at finde det skjulte budskab i vores indre landskab. I takt til trommens lyd, bevæger vi os gennem landskabet for klarhed, indsigt og healing mod en ressourcefuld ny begyndelse.
På denne workshop tager vi udgangspunkt i medicinhjulet og kraftdyr.
Vi spejler os i energien fra Nord, naturens tilbagetrækning og benytter egernets evne til at finde det skjulte budskab i vores indre landskab. I takt til lyden fra trommen, rejser vi gennem landskabet, finder “nødden”, knækker den og finder det skjulte budskab – for at få klarhed, indsigt og healing til en ressourcefuld ny begyndelse.

Bente Græbert

har 20 års erfaring som terapeut, underviser og astrolog.
Med sin clairvoyante evne og baggrund i den indianske traditions visdom, danner hun bro mellem det alternative og videnskaben. Bente kombinerer de gaver og redskaber hun har til rådighed – efter ønske og behov.
Bente er soldanser og adopteret af Sortfods Indianerne. Hun er fuldtids dedikeret til den indianske tradition og arbejder på at fremme udvikling og vækst i både små og store cirkler hjemme og i udlandet. Ud over healing og trommearbejde arbejder Bente med transformerende traumeterapi. Bente har virksomheden “Helhed & Harmoni” samt “Center for indiansk spiritualitet” sammen med sin mand Bjarne.