Hjælp – jeg er gammel!

Foredrag v. Bente Græbert
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Indiansk visdom har et særligt budskab omkring livs-hjulet og alder.

I vores moderne samfund hyldes ofte værdier, der hører ungdommen til – det er let at føle sig gammel. Byd din alder velkommen og døren åbnes til muligheder, ressourcer og power!

I vores moderne samfund hylder vi ofte værdier og krav, der hører ungdommen til – og resultatet bliver hurtigt: “hjælp, jeg er gammel!”.
Når alderen bydes velkommen, åbnes døren til muligheder, ressourcer og spirituel power!

Foredraget er en kombination af den indianske visdoms særlige budskab omkring livs-hjulet og alder, viden fra traumehealing og der vil være en indre rejse/meditation på emnet.

Bente Græbert

har 20 års erfaring som terapeut, underviser og astrolog.
Med sin clairvoyante evne og baggrund i den indianske traditions visdom, danner hun bro mellem det alternative og videnskaben. Bente kombinerer de gaver og redskaber hun har til rådighed – efter ønske og behov.
Bente er soldanser og adopteret af Sortfods Indianerne. Hun er fuldtids dedikeret til den indianske tradition og arbejder på at fremme udvikling og vækst i både små og store cirkler hjemme og i udlandet. Ud over healing og trommearbejde arbejder Bente med transformerende traumeterapi. Bente har virksomheden “Helhed & Harmoni” samt “Center for indiansk spiritualitet” sammen med sin mand Bjarne.