METAsundhed gav mig svarene – fra kronisk syg til fuldstændig helbredt

Foredrag v. Bente Jacobsen
Lørdag kl. 12.00 – 12.45 i lokale Gunnar Nu 3 – følg de røde pile på gulvet

I foredraget her fortæller jeg, hvordan jeg ved hjælp af METAsundhed fandt de underliggende årsager til min kroniske blærelidelse og helbredte mig selv. Jeg blev syg i 2000 og gennemgik utallige behandlinger, som ikke havde nogen effekt. I efteråret 2015 valgte jeg at sige nej tak til yderligere behandling for i stedet at arbejde med METAsundhed og traumeterapi. Det viste sig at være et rigtigt godt valg.

METAsundhed baserer sig på opfattelsen af, at vores krop er så intelligent, at den vil kunne helbrede sig selv, hvis den får de rette betingelser. Det er en model, som har fokus på det hele menneske (krop, tanker, følelser), og som forklarer sammenhængen mellem vores psyke og vores fysiske symptomer. I foredraget vil jeg demonstrere, hvordan jeg ved hjælp af METAsundhed fik en dybere forståelse for mine symptomer og deres årsager, hvilket gjorde mig i stand til at give min krop de betingelser, den skulle bruge for at blive rask.

Bente Jacobsen

Jeg er psykoterapeut og healer med klinik i Bagsværd og Hellerup.

Jeg har selv været på en lang indre rejse, og jeg elsker at hjælpe andre med deres rejse. Det er især dejligt, når jeg kan hjælpe dem med at forløse dybe traumer, som har haft stor indflydelse på deres liv.

Jeg tror på selvkærlighed. Kærlighed til os selv, forståelsen for vores eget værd som menneske, er drivkraften bag al selvudvikling. Når vi elsker os selv, ønsker vi det bedste for os selv og, i forlængelse heraf, vores omgivelser. Vi har overskud, er positive og tolerante. Det kan kun gøre verden til et bedre sted.