Kroniske smerter behøver ikke være kroniske!

– f.eks. diskusprolaps, piskesmæld, frossen skulder, dårligt hofteled, migræne og cancersmerter

Foredrag v. Billy Huang
Lørdag kl. 12.00 – 12.45 i lokale Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Hør mere om teorien bag den revolutionerende behandlingsteknik – hvordan man fjerner de kroniske smerter på en naturlig måde.

Og hør også om hvordan du selv kan afhjælpe og forebygge smerter ved hjælp af bl.a. øvelser og en Coclo magnet. Få en gratis Tryk-punkt undersøgelse på messen, og lad Billy fortælle dig noget helt andet, end du har hørt før.

Hør mere om foredraget her

Billy Huang

har mere end 30 års erfaring som behandler og er ekspert i behandling med akupunktur og magnetterapi.

Han er uddannet læge fra Beijing. Efter uddannelsen arbejdede han 8 år som læge på lungeafdelingen i Tiajin Chest Hospital i Kina. Herudover har han udgivet to bøger i Kina om akupressur og Moxa. En tredje bog om magnetterapi er på vej – også på dansk.

– Min klassiske uddannelse som kinesisk læge og med baggrund i østerlandske behandlingsmetoder gør, at jeg, på en anderledes måde, prøver at finde sammenhænge – for derigennem at finde årsager.

Huang Di Nei Jing (Den gule Kejser) har sagt
”Det er klogt at se sammenhænge i tingene
– det er dumt kun at fokusere på forskelle”

Det er min erfaring, at man i dag fokuserer alt for meget på at behandle symptomer – uden at vide, hvor de stammer fra. Det kan eksempelvis være at behandle smerter i en arm – selvom de måske stammer fra problemer i ryggen. Det er symptombehandling – ikke årsagsbehandling.

COCLO Tryk-punkt metoden afslører det område, der er årsagen til problemerne. Ved at behandle med magnetterapi og akupunktur i et stort antal punkter i området, forsvinder de fleste kroniske smerter. Patienten mærker med det samme en helbredende effekt – de fleste allerede efter første behandling…

Mit mål er at få gjort så mange mennesker som muligt sygdomsfrie – via den behandlingsform, jeg har udviklet gennem årene – og som er et omfattende alternativ til de eksisterende smalle sundhedstilbud.

Hjælp til selvhjælp
Det er min klare overbevisning og erfaring, at man på mange måder kan kurere sig selv – med lidt hjælp og vejledning. Mange af mine behandlinger kræver derfor også en overkommelig, aktiv indsats fra dig selv.