Livets Spiral – Naturens livsudtryk i det mandlige og det kvindelige

Foredrag v.  Casandra K. Askjær
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 3 – følg de røde pile på gulvet

Casandra fra Lotus Arts vil fortælle om en gylden kulturs komme på Jorden, det evige flammende livs genfødsel i visdom og kærlighed udtrykt igennem de mandlige og kvindelige livsspiraler i alt levende. Det er menneskenes og planternes æteriske indre og ydre, der i rytmiske spiraler skaber en gylden kultur.

Casandra og hendes mand har siden år 2000 rejst meget på New Zealand og i Norden og har studeret og forsket i de gyldne kulturer, som var her for flere millioner år siden, og som i dag bliver vækket mere og mere efterhånden som vi genvækker dem i det indre.

Casandra vil ligeledes fortælle om hendes dybe forbindelse til atmaerne, planternes indre kraft og væren, og om deres essenser der er lagret på højtvibrerende vand, samt om malerierne hun har malet af atmaerne ud fra hjertets indre syn.

Casandra K. Askjær

Casandra har skrevet bøger om: De endokrine kirtler i Guds flammende kærlighed om Fødsel ind i en gylden kultur, om livsoverskudsgivende drikkevand, udgivet 6 album med de 120 malerier af atmaerne og deres tale til hende om, hvad de kan gøre for menneskets sundhed og udvikling.

Casandra helbredte sig selv for tyndtarmskræft igennem atmaerne og en diæt, som bestod af frugter, bær, grønsager, atmaolier og creme og atmaoliekure. Samt pestoer og salater hentet i naturen og kosttilskud bestående af urter, samt tang fra Nordfjordens rene vand.