Hør hvad farver er, hvordan de påvirker dit velvære, og hvad de fortæller om din personlighed og dit hjem

Foredrag v. Chila Yunai
Lørdag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Farver er energi, som påvirker os både fysisk og psykisk. Derfor har det stor betydning hvilke farver vi omgiver os med.

Hør hvordan farver kan give dig større velvære og helse. Og bliv klogere på hvordan farverne påvirker dig og hvad de fortæller om din personlighed og dit hjem.

Holistisk farverådgivning og indretning er baseret på vestlig filosofi, naturvidenskab og psykologi – en vestlig pendant til østens Feng Shui.

Chila Yunai

Chila Yunai er uddannet arkitekt, holistisk farve- og indretningsarkitekt og clairvoyant.

Enhver problemstilling er, som mennesket bag, helt unik. Derfor starter en personlig farverådgivning altid med en farvepersonlighedsanalyse af dig og et øjebliksbillede af dit farvebehov.

Hvis du ønsker det, bruger jeg mine evner som clairvoyant. På den måde kan jeg komme dybere ned i din problemstilling og jeg kan se årsagerne bag. Det er ikke et must, og jeg respekterer hvis du ikke har lyst til det.

Som arkitekt har jeg stor viden og erfaring med bevaring af huse og kulturmiljøer, herunder historiske farver. Derfor arbejder jeg altid med husets arkitektur og sjæl, da det også har betydning for din oplevelse af rummet, bevidst og ubevidst.

Det handler om at finde balancen i og imellem de enkelte elementer så rum, krop og sjæl er i balance.

Trendfarver kan fortælle noget om kollektive værdier i samfundet, men repræsentere ikke nødvendigvis de farver, du eller din virksomhed har brug for. Nogle gange er det sådan alligevel, men det er ikke udgangspunktet i en personlig farverådgivning. Herudover kender jeg min egen farvepersonlighed, farvebehov og stil. Jeg er derfor opmærksom på at adskille egne behov og præferencer fra dine, når jeg rådgiver dig.