Sådan kan du opleve det gode (kærligheds)liv ved at bruge de 4 tilknytningsmønstre!

Foredrag v. Connie Kragelund
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Gunnar Nu 3 – følge pilene på gulvet

Sådan bruger du Tilknytningsteorien i praksis til at løse problemerne med kærlighedslivet, selvværd og relationer.
Med udgangspunkt i de forskningsbaserede 4 tilknytningsmønstre bliver du på dette foredrag klogere på dig selv og andre i kærlighedslivet.
Nogle skubber den anden væk, eller trækker sig. Nogle savner kærlighed, bliver overoptaget af den anden eller oversvømmet af følelser.
Andre føler sig ensom, oplever dramaer, bliver usikker, jaloux, falder for de forkerte eller har givet op…
Lad mig vise dig, hvordan man typisk hindrer sig selv i at opleve kærlighed og stille lykke. Hvad der er faldgruber i relationer mellem de 4 tilknytningsmønstre. Og processen ind i tryg tilknytningsform.
Du vil gå hjem med en større klarhed over, hvad der foregår i relationer, dating og parforhold.
Du lærer et virkningsfuldt redskab, du kan bruge med det samme til at styrke din eller dine klienters/kunders/borgeres trygge tilknytningsform. Det, der er den sunde, naturlige tilknytningsform, hvor man hviler i sig selv og virkelig kan mestre relationer, kærlighed og parforhold.

Connie Kragelund

Psykoterapuet MPF, SEP og forfatter Connie Kragelund har 35 års erfaring med kærlighedslivets og parforholdets psykologi. Hun guider i processen fra at være i de 3 utrygge tilknytningsmønstre ind i det, man kalder den trygge tilknytningsform. Hvordan man som single eller frustreret i sit parforhold går til at have det godt og nært sammen med sin loyale og langtidsholdbare kærlighedspartner.
Hos LoveLife Academy ApS uddanner Connie også coaches, terapeuter og behandlere i denne proces, hvor man kan undgå faldgruberne og opbygge det sikre kærlighedsfundament.