Human Design & How we are designed to Love

Foredrag v. Darshana Deborah Mathews (foredrag på let forståeligt engelsk)
Lørdag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 3 – følg de røde pile på gulvet

Human Design System – How Are You Designed to LOVE?
 Human Design System (HDS) er et redskab – et system, som du kan bruge. HDS kan give dig et klart billede af, hvem du er med din egen vejledningsstrategi, og som vil hjælpe dig med at tilpasse dig til din essentielle natur – på tværs af det brede spektrum af hvad det betyder at være menneske.

Så mange mennesker kæmper gennem livet uden at vide, hvorfor de er her eller hvad, i virkeligheden, vores højere åndelige strategi er, lige her og nu.

Med Human Design bliver du bedre til at tage beslutninger. Fordi du lærer at leve i overensstemmelse med dit design – din sande natur. Du kan bruge dette værktøj til at definere vejen i dit liv og forstå dit formål og den rolle du er her for at udspille i dette liv. (foredrag på let forståeligt engelsk samt lidt dansk)

Darshana Deborah Mathews

er oprindelig uddannet skuespiller fra Californien. Hun har arbejdet med spirituel udvikling i mere end 30 år. Hun er certificeret Human Design konsulent og lærer, og underviser elever fra hele verden. Til daglig virker hun i sit firma “Tao of Human Design”, hvor hun hjælper mennesker gennem individuelle sessioner, og holder kurser i forskellige aspekter indenfor Human Design.