Sådan Implementerer Du Loven Om Tiltrækning i Dit Liv

Foredrag med Elisabeth E. Sommer
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i Gunnar Nu 2 

Du vil opleve jeg deler viden om det at manifestere dit største ønske og vision for din virksomhed eller privat.

Du finder ud af om du har et værdigt ideal (c-type mål) og hvad forskellen er på et ideal og andre mål.

Jeg stiller dig 3 spørgsmål undervejs, så du har været produktiv og fået svaret på 3 essentielle spørgsmål, som gør at loven om tiltrækning begynder at virke for dig.

Det er blevet tydeligere hvad der holder dig tilbage og hvorfor du ikke er kommet længere. Du finder ud af hvorfor du har en følelse af at sidde fast og hvordan du transformerer den.

Jeg henviser undervejs til følgende udleveret materiale:
#Et ark med de 3 essentielle spørgsmål
#En mappe med den første af 12 lektioner, som jeg arbejder udfra, samt et link og login til lektionen online på video med Bob Proctor.
#En beskrivelse af alle 12 lektioner
#Bob Proctors best seller bog ”You were born rich” (Til de 42 første)

Du får en mulighed for at melde dig til forløbet.

Elisabeth E. Sommer

er uddannet konsulent ved Proctor Gallagher Institute og har rettighedderne og evnerne til at føre klienter igennem Bob Procter og Sandy Gallaghers forløb kaldet “Thinking Into Results”(TIR). TIR bygger på Bob Proctors 60 års studie af bogen “Think and grow rich”, skrevet af Napoleon Hill med udgangspunkt i Hill’s 20 års forskning i personers ydeevner som gør det muligt at tiltrække store formuer, ligesom Andrew Carnegie gjorde. Bob Proctor er også kendt for sin rolle i “The Secret”. Her fortæller han blandt andet om loven om tiltrækning (Law of attraction). Metoderne og teknikkerne bag “Law of attraction” er en af de mange værktøjer som Elisabeth underviser i og praktiserer.