Gaven i maven™ – hvad kan den gøre for dig?

Foredrag v. Gina Asbjerg
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Se hvordan Gina Asbjerg arbejder med Gaven i maven-metoden™ med udgangspunkt i en behandling får du indblik i den unikke metode.

Maven er det sted, hvor de gemte, glemte oplevelser og ubevidste følelser samler sig. Dette er årsagen til at du igen og igen reagerer som et barn, i bestemte situationer. Ligesom det er årsagen til, at du får ondt i maven, diarre eller bare skal på toilettet i en fart, når ubehagelige beslutninger og samtaler nærmer sig. Din mave ernærer sig af fortiden og udtrykker sig i fremtiden. Derfor kan du opleve igen og igen at blive offer for dine følelser.

Men det behøver ikke være sådan! Med Gaven i maven-metoden™ kan du flytte dig fra offer til mester. Metoden går ud på at flytte negative følelser og hændelser fra din mave hvor du er offer for hændelsen, til dit hjerte – hvor hændelsen bliver til en erfaring. En erfaring der gør dig stærkere, dybere og mere empatisk. Du ændrer derved faktuelt din vibration fra offer til mester. Universet aflæser, at din vibration er ændret, og det du ønsker vil kunne manifesteres.

Gina Asbjerg

er uddannet sygeplejerske og har udviklet sin helt egen, magiske behandlingspakke bestående af kinesiologi, tankefelt-terapi, akupunktur og zoneterapi, som hun praktiserer på Sygeplejerskernes helseklinik, som hun har haft i 28 år. Her behandles kræftpatienter, og for candida, barnløshed, stress, nedsat immunforsvar, muskelsmerter og meget andet.