Kunst-Terapi – en nøgle til transformation

Foredrag v. Grith Stagaard Gough
Lørdag kl. 12.00 – 12.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Vidste du at kunst-terapi ikke er en afslappende eller hyggelig efter arbejde aktivitet?

Faktisk er kunst-terapi ligeså udfordrende en terapi form, som de fleste andre typer terapi og for det meste en krævende og dybdegående proces.

I dette her foredrag vil du høre, hvordan Holistisk Kunst-terapeut Grith Stagaard Gough bruger forskellige kreative øvelser, for at hjælpe hendes klienter gennem en transformationsproces.

Ved at lave specifikt anviste kunstneriske øvelser, kan du både komme i dybden med at udforske dig selv, samt transformere forskellige aspekter af dig selv.
Transformation kan f.eks handle om at man gerne vil forvandle det som bevirker, at man er fysisk syg eller i mental ubalance. Det kan også være, at du hverken er fysisk eller psykisk syg, men blot har brug for at føle dig, som et mere afbalanceret og harmonisk menneske.

Foredraget giver dig en enkel oversigt over de virkemidler Grith bruger i sin terapi praksis og måske inspiration til selv at komme i gang med et individuelt forløb, eller deltagelse i et af Griths kurser.

Grith Stagaard Gough

er uddannet Master of Art samt Cand.Mag i Kunsthistorie fra henholdsvis The University of Glasgow og Københavns Universitet.
Desuden blev hun Dipl. Kunst-terapeut i 2018 og har de sidste 5 år arbejdet med kunst-terapi i sin private praksis.
Hun er derudover også supervisor og mentor for nye kunst-terapeut studerende.