Siden indeholder to foredrag

Slip tankemylder, bekymringer, angst og traumer uden at grave dybt i gamle sår

Foredrag v. Gudrun Boost
Fredag kl. 11.00 – 11.45 i VIP Lounge på 1. sal

Spirituel Teknologi – PEAT processer

Denne effektive metode bruges til at neutralisere problemer, tankemylder, traumer eller angst eller en situation, der har overtaget din måde at leve på.

Sidder du fast i begrænsende overbevisninger, eller er der handlemønstre, der bliver ved med at gentage sig, kan du ved hjælp af PEAT processerne fjerne disse barrierer og sider i dig selv, som blokerer eller holder dig tilbage.

Når vi fødes, bevæger vi os fra at være svævende individer, der er et med alt, til en verden farvet i modpoler. Vores verden er dualistisk. Det er umiddelbart ikke et problem, hvis blot vi formår at vælge frit mellem de to poler.

Det er der ikke ret mange der kan. De fleste valg er ikke frie. De tages for at undgå noget andet.Polariteter kan være:• Opbygge – destruere• Os – dem• Kærlighed – had• Frihed – slaveri• Livet – døden..osv.

PEAT processerne er så effektive, at det virker som ren magi.

Kom og deltag i foredraget, hvor Gudrun Boost fortæller om PEAT redskaberne, de er lette at lære og de vil give dig en frihed du ikke troede var muligt.

Det bliver ikke kedeligt, og hvis du er åben, kan du få en plads i den magiske stol.

Emotionel Intelligens – Din fremtid

Foredrag v. Gudrun Boost
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Får du ofte tankerne: “Jeg skulle måske have formuleret mig anderledes” – “Jeg kunne også have ventet til i morgen, og have sovet på det” – “Det er som om, at de andre misforstår mig” – “Jeg er bare ikke god til det med følelser” – “Hvorfor kan de ikke bare gøre, som jeg siger?”Vil du gerne blive bevidst om, hvornår du er objektiv i dine vurderinger og hvornår dine vurderinger er personlige og farvet af tidligere oplevelser. Så du dermed kan blive på egen banehalvdel, når du taler med andre, som måske vil ende i konflikt? Ved du, hvordan du har det med tavshed eller pauser i samtaler?Siger du noget bare for at sige noget, fordi rummet endelig ikke må fyldes med 2 minutters tavshed? Eller siger du noget fordi du bare vil videre?Svaret ligger i din emotionelle intellegens.Føler du dig ofte fanget eller rodet ind i følelsesmæssige forhold på arbejdet, især på grund af; at i jo er en stor “familie”, og pludselig er der ingen grænser mellem dit personlige liv og dit professionelle liv.Svaret og mønstret finder du i din emotionelle intelligens.Hvis du i en samtale med en anden person samtidig har en indre dialog kørende med udgangspunkt i dine følelser – f.eks “ han kan ikke lide mig” – “hun er meget dygtigere end mig”. Og personen du taler med har en anden følelsesmæssig indre dialog kørende, ja så har I svært ved nå ind til hinanden – der er simpelthen en kæmpe usynlig mur imellem jer, og den er lydisoleret.Med en bevidsthed om emotionel intelligens kan du styre disse indre dialoger.Din emotionelle intelligens er IKKE din personlighed. Og med de rigtige værktøjer kan du udvikle din emotionelle intelligens.Vær med til mit foredrag og forstå dynamikkerne i dit liv, bliv klogere på hvordan dine emotioner påvirker dine relationer.

Gudrun Boost

er certificeret Emotional Intelligence Coach. Hun coacher virksomheder og private i ledelses og potentialeudvikling. EQ-i 2.0 Vurderingen er et værdifuldt redskab når man ønsker at udvikle sin emotionelle intelligens individuelt eller i en gruppe.Gudrun Boost møder livet med nysgerrighed. Alt hvad hun ser kan hun vælge at farve mørkt eller lyst.Hun vælger bevidst, om hun vil blive eller gå, “jeg har det frie valg”.Gudrun ønsker gennem foredrag og samtaler, at alle bliver bevidste om deres muligheder for:– At heale deres illusioner, drømme, fantasier, løgne, og falske intentioner de ikke er bevidst om, og som de af en elller anden årsag tror er bedst for dem.– At alle opøver evnen til at se med hjertet.– At alle lærer at smide fortiden, smerten, det uønskede, og stedet mærke livet og leve det.Gudrun Boost arbejder med den personlige styrke. Hun har tillid til at alle har en indre styrke til selv at forme, det liv de ønsker:“Når du bevæger dig ud af tankernes forestilling om livet og ind i dit hjertet, kan du mærke din sandhed og mærke din egen indre styrke”.