Tankefeltterapi og traume

Foredrag v. Hanne Nohr Sommer
Fredag kl. 17.00 – 17.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Bliv indviet i den oprindelige Tankefeltterapi og historien bag teknikken som R. Callahan fandt frem til. En teknik hvor han har sammensat kinesiologi og akupunktur til, at finde og behandle de punkter der skal forløse problemet.

I dette foredrag vil du høre om, hvor nemt og nænsomt det er, at forløse traume som kan være så invaliderene for det enkelte menneske.

Mød veteran Johnnys som fortæller, hans historie om vejen tilbage til livet via TFT.Du vil forlade foredraget med en viden om, hvor enkelt og nænsom en teknik er og hvor hurtig den kan virke.

Hanne Nohr Sommer

er oprindelig uddannet pædagog, senere familieterapeut, coach og tankefeltterapeut.

Hanne anvender dagligt den oprindelige form for tankefeltterapi i sit arbejde, og bruger det som sit primære værktøj til at hjælpe mennesker fri af psykiske belastninger, der hindrer dem i bruge deres fulde potentiale.Hun bruger al sin viden i sine tankefeltterapi sessioner som hun har arbejdet med i mere end 16 år.Hannes speciale er traumer og angst. Hun har mange års erfaring som underviser og tilbyder uddannelser i tankefeltterapi.Den største motivation for hende er, at se mennesker gro og udvikle sig.