Giv dine nærmeste en kærlighedserklæring

Foredrag v. Helle Albek
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Mød en Bedemand

Du har måske brug for at få afklaring af nogle af de overbevisninger du måske har, eller blot få afklaret nogle spørgsmål/tvivl.

Mit budskab er at aftabuisere emnet døden, tale om det uundgåelige og ikke mindst tage stilling. Det ligger mit hjerte så nært.

Min erfaring er, at det kan frigive ro og tid til at sørge, for de pårørende, hvis man på forhånd har talt om- eller skrevet sine ønsker ned. Dokumentet ”Mine Sidste Ønsker”, kan være en åbning for netop denne samtale, eller man kan selv notere sine ønsker i fred og ro – en kærlighedserklæring, til sine nærmeste.

Jeg har fuld respekt for det liv der er levet, og alt foregår på en etisk og korrekt måde.

Det er meget forskelligt hvad der er af ønsker – det meste kan lade sig gøre. Det er min opgave at få det hele til at gå op i en højere enhed, så det sidste farvel bliver smukt og mindeværdigt, og hvis det er muligt – foregår i overensstemmelse med afdødes ønsker.

Alt foregår anstændigt. Det indebærer også måden at være på, at deltage i og sørge for.

Helle Albek

Jeg er 56 år og selvstændig bedemand i Rødovre med egen forretning siden 2016.  Har erfaring indenfor faget gennem 7 år. tillige er jeg Reiki healer og ved der er et liv efter døden, som jeg ser det, er en trøst for os der er tilbage.
Jeg gør en forskel og er lysarbejder – sagt på en anden måde – bedemand med hjertet.
Jeg arbejder fra hjerte til hjerte – både det der ikke slår mere, og det der stadig banker.