Styrk dine gode bakterier

Foredrag v. Helle Forum
Lørdag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Har du hørt, at vores bakterier er vigtige for os – og kunne du tænke sig at få en grundigere forståelse af og et bedre overblik over et nyt og fascinerende univers?

Med udgangspunkt i den nyeste forskning får du en let forståelig introduktion til bakteriernes fascinerende univers og det enorme omfang af den betydning, de har for os – det er i høj grad dem, vi kan takke for vores sundhed og velvære, fysisk som psykisk.

Helle giver dig overblik over den nye viden, forklarer de nye begreber, som vores nye, ældste venner bakterierne har bragt med sig og fortæller om, hvordan du gør noget godt for dine gode bakterier – så du forstår, hvorfor det er sådan en god idé at gøre det.

Foredraget tager udgang i bogen Probiotika, en guide til dine gode bakterier af Helle Forum.

Kom og lyt med, hvis du vil vide mere om dine gode bakterier og deres betydning for din sundhed og dit velvære.

Helle Forum

er forfatter til bogen ”Probiotika, en guide til dine gode bakterier”, der fortæller om bakteriernes univers baseret på den seneste forskning. Hun formidler med begejstring et stort emne på en grundig, men let forståelig måde. Kom og lyt med, hvis du vil vide mere om dine gode bakterier og deres betydning for din sundhed og dit velvære.