Bevar dit gode helbred – lær bl.a. at forstå hvorfor du ikke taber dig og hvordan kommer du af med dine smerter

Foredrag v. Hellebeth Hansen
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Preben Elkjær Lounge – følg de røde pile på gulvet

Skal træning altid være hårdt og svedende? – nej, det skal det ikke være hos os, for vi et et motionscenter som tilbyder en unik træningsform.

I dette foredrag kommer Hellebeth Hansen ind på, hvordan du bevare dit gode helbred.

Lær bl.a. at forstå hvorfor du ikke taber dig og hvordan kommer du af med dine smerter.

Hellebeth vil lave en meditation som vil i underbevidsthedens dybder gøre, at du finder indsigt, løsninger, og den nødvendige indre vished til at bruge denne information.

Hellebeth Hansen

er indehaver af Livsstilscenter for krop & sjæl, som hun har haft i 27 år.Hun er uddannet trænings- og livsstilscoach, hvilket hun arbejder med. Livsstilscenter for krop og sjæl er et træningscenter, med 6 forskellige ergoteapeutiske eldrevne Helsebrixe, hvor man som udøver træner uden belastning, deraf har jeg mange klienter med gigt, lænde- og andre rygudfordringer, klienter som træner før og efter operation, samt ældre.Den anden træningsform, som kan kombineres med Helsebrixene, E-fit Beauty & Slim og EMS træning hvor man står eller ligger i 20 min. og træner hele kroppen, gennem elektrisk muskelstimulation. Her har hun oplevet hurtige resultater i form af smertelindring og vægttab.Derudover, har Hellebeth også coachingseancer med sine klienter, hvor hun vejleder i kost, træning og andre emner, som klienten ønsker at komme ind på.