Hvordan fortiden lagrer sig i kroppen – og hvordan du bliver fri igen

Foredrag v. Jakob Bøge
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i VIP lounge 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Oplev et foredrag, hvor det bliver klarlagt, hvordan belastninger i vores nære eller fjerne fortid kan medvirke til at begrænse vores liv i dag, samt hvad du kan gøre for at begynde, at sætte dig selv fri af fortiden.

Jakob Bøge tager udgangspunkt i kropsterapien og fortæller med stor indlevelse og ekspertise om, hvordan bl.a. traumatiske oplevelser, perioder med for voldsomt fysisk/psykisk pres eller en belastet opvækst kan lagre sig i krop og psyke og skabe en vedvarende begrænsning for os samt være en væsentlig faktor i forhold til udvikling af stress.

Derudover kommer Jakob ind på de vigtigste elementer, du selv kan gøre nu og her, for at sætte dig fri af belastninger fra fortiden.
Foredraget er tilgængeligt for alle og er især relevant for dig, der føler, at fortiden spøger i din krop eller dit sind – eller som oplever, at kroppen opfører sig underligt, har uforklarlige smerter/ubehag eller at du i det hele taget føler dig presset/begrænset/holdt tilbage i noget, du ikke bryder dig om.

Jakob Bøge

har mere end tyve års erfaring som kropsterapeut, underviser og foredragsholder og er en af landets mest erfarne inden for sit felt. Han har en uovertruffen evne til at se de små detaljer i mennesket og samtidig tegne de store linjer, som kæder alting sammen i krop og psyke, og får det til at give en samlet mening. Denne viden deler han rundhåndet ud af i sit foredrag, som både er tankevækkende, højst aktuelt og underholdende.