Frekvens Terapi

Foredrag v. Jonniy Sårde
Lørdag kl. 17.00 – 17.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Naturlig behandling af kroniske sygdomme i form af stress, smerter, søvnproblemer, spændinger via specielle frekvenser og brain waves. MeloCura tilbyder verdens første kliniske valideret frekvensbehandling uden bivirkninger.

Hvad er frekvenser og hvilken vigtig rolle spiller de i vores liv og helbred?

Vores univers er bygget på vibrationer. Lyd og andre energifrekvenser skabes af disse vibrationer gennem luften, hvilket betyder, at vores univers og vores krop er en del af en enorm vibrerende symfoni. Lyd er ikke kun lyd, men vibrerende energi.

Vi bruger allerede denne viden i dag, for eksempel som radiobølger mikrobølgeovn, sol bølger eller medicinsk ved hjælp af lydbølger eller ultra lyd til at reparere DNA. Det grundlæggende princip ved at bruge frekvenser som terapi er, at hver lille del af kroppen er i en vibrationstilstand. Hvert organ, knogle og væv, vibrerer med deres egen biologiske rytme. Når den biologiske rytme forstyrres opstår disharmoni på celleniveau, og det kan resultere i sygdom. Derfor har frekvenser fra omgivelserne en stor indflydelse på vores fysiske og mentale tilstand.

MeloCura har fokuseret på at skabe en unik kombination af positive frekvenser, der fungerer samtidig i heling og lindring. MeloCura-frekvensbehandling sikrer, at kroppen altid er afbalanceret til kroppens naturlige og hormonelle frekvenser.

Vi giver indblik i vores kliniske studier og vores unikke behandlinger samt hvilke frekvenser der skadelige kontra sunde. Dertil uddyber vi hvordan vi kan bruge frekvenser til at holde os i balance og raske på flere fronter.

MeloCura tilbyder en klinisk valideret frekvensbehandling uden bivirkninger herunder:
• Stress relief – reducerer Cortisol og puls
• Bedre søvn – Øger produktionen af Melatonin / søvnhormon
• Spændingslindring – Forøgelse af muskelfunktion, muskelkoordination og effektivitet
• Smertelindring – fjerner smerter
• Sports Optimizer – Øger udholdenhed, energiniveau og muskelfunktionalitet
• Fjernelse af betændelse og afgiftning af din krop
• Hjernebalancering – Via hjernebølger MeloCura afbalancerer hjerneaktiveringsområderne specielt designet til din tilstand eller sygdom.

Jonniy Sårde

har arbejdet som First Mover på flere niveauer inden for den danske lydindustri. Han har 25 års solid erfaring og var en af de første pionerer inden for Audio Marketing og Audio Stimulation i Danmark.

Han har været en førende lydmarkedsekspert med audio-wise.com og udviklet unik lydmarkedsføring og lydstimulering for virksomheder over hele verden, hvilket bringer dansk lyddesign i et globalt perspektiv for virksomheder som; APPEL, ARLA, BØRSEN, CARLSBERG, COCA COLA, BESTSELLER, BILKA, DANSK SUPERMARKED, DANSK COMMERCE CHAMBER, FORD MOTOR COMPANY, HAMLEYS, HYUNDAI MOTOR COMPANY, MÆRSK, LEGO, LEGEKÆDEN, LEXUS, LANKASAB, O , DANONE, EVIAN, VODAPHONE, DANMARKS RADIO, BBC, SUPERBEST, ITV, BK ‐ MEDICAL, MEDHELP, DYRBERG / KERN, SKAT, WONDERFUL COPENHAGEN, MERMAID TECHNOLOGIES, HOTEL HILTON, HOTEL SKT. PETRI, HOTEL MARIENLYST blandt andre.

I 2015 i samarbejde med AAU, Jabra og Danish Sound hjalp han med at initialisere verdens første publikation om produkt lyddesign.

For det andet har han udviklet verdens første validerede frekvensterapi med MeloCura Institute of Frequency Therapy i samarbejde med førende læger og neurologer.

MELOCURA- Institut of Frequency Therapy
Udvikling verdens første validerede lydfrekvensterapi. MeloCura bestræber sig på at udvikle produkter, der kan øge livskvaliteten for den moderne mand; produkter, der kan give en naturlig form for terapeutisk lindring, som ikke bærer risikoen for misbrug af medicin eller overdosering hos brugerne. MeloCura har haft succes med at hjælpe mange patienter over hele verden, der lider af kroniske tilstande som stress, muskelspænding, smerter, kvæstelser, bedring, søvnløshed, Parkinson, cerebral parese eller fibromyalgi. MeloCura arbejder nu på implementering af behandlingerne i hospitaler, rehabiliteringsfaciliteter, smerte klinikker osv. Over hele verden.