Du er elsket – giv dit barn et godt selvværd

Foredrag v. Kamilla Kongsbak
Lørdag kl. 16.00 – 16.45 i lokale Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Foredraget handler om, hvordan vi som forældre eller professionelle kan give børn de bedste betingelser for et sundt selvværd.

Kamilla taler om hjernebølger, gentagelser, hjernens lommelygte, forskellen på selvværd og selvtillid og hun giver sine bedste tips til, hvordan vi kan hjælpe børn med et opbygge et sundt selvværd mm. Hun tager udgangspunkt i viden om børns hjerner, som hun har fra sin mentaltræneruddannelse samt viden om selvværd som hun har fra sin uddannelse som selvværdsspecialist.

Kamilla er forfatter til bogen ’Du er elsket’, som er en guidet samtalebog med fokus på at give barnet viden om, at det er elsket og god nok, for den det er og ikke for det, barnet gør. Det er især vigtigt, fordi vi lever i et samfund, der er præget af perfektheds- og præstationskultur.

Kamilla Kongsbak

Jeg hedder Kamilla Kongsbak, jeg er født en sensommeraften i 1990 og jeg bor i Esbjerg sammen med mine to vidunderlige læremestre, Rosa på 8 år og Theo på 6 år.

Jeg er uddannet Socialrådgiver i 2015, Mentaltræner i 2020 og Specialist i selvværd i 2021.

Jeg har siden 2015 arbejdet med udsatte børn og unge samt brugt næsten al min fritid på at nørde emner som underbevidstheden, neurovidenskab og psykologi.

Mit formål er at få så mange mennesker som muligt til at mærke, erfare og indse, at deres værd allerede bor inden i dem og ikke afhænger af deres gøren, men af deres væren. Jeg mener, at alle, børn som voksne, skal opleve, at de er værd at elske uafhængig af deres præstationer og antal likes på de sociale medier.

Jeg har selv arbejdet med mit eget selvværd over halvdelen af mit liv og erfaret, hvilke konsekvenser et lavt selvværd kan have på alle ens livsområder. Men jeg har heldigvis også erfaret det modsatte – hvad et sundt selvværd kan have af positive sideeffekter ved ens livsvalg, daglige trivsel og fysiske og mentale helbred. Det ønsker jeg at viderebringe.