Gør dig klar til at modtage den nye energi og høje bevidsthed i 2024 med Biofield Lydterapi

Foredrag v. Karen Tang Andersen
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Konference lokalet, 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Luk op, balancer og styrk din Aura/Biofelt i dag med Biofield Tuning.

Kort introduktion til videnskaben bag og effekterne af Biofield Tuning: hvor kommer det fra, hvordan virker det, og hvordan kan lydterapi åbne op, balancere og styrke dig til at stå stærkere og gladere i dig selv og i verden?

Nysgerrig? Så kom forbi den 3. februar kl. 13, hvor jeg holder foredrag og laver en gruppe tuning for alle, der er til stede!

2024 bringer nye energier, frekvenser og en højere bevidsthed med sig. Hvis ikke vi tuner og grounder os selv løbende, kan den nye energi udfordre og belaste vores nervesystem og krop.

Efter kort introduktion til Biofield Tuning inviteres du derfor til at sætte dig tilbage i stolen og lade dig føre på en rejse og tuning af dit Biofelt. En rejse og lydmeditation, hvor du kan forbinde dig med lyden af- og mærke vibrationerne fra Tuning Forks, Krystal Harpen og stemme.

“Time for us to raise our vibration and voltage one breath at the time. Each moment, each breath and each intention counts on our path of self-discovery and healing.”

Karen Tang Andersen

Lyd og musik har fra dag ét fyldt mit hjerte og mit liv. Siden lille var det sangen, der gjorde mig glad – og sangen blev min ledestjerne og levevej i mange år.

Min rejse dertil var ikke så let og min spirituelle rejse startede parallelt med min studier. Jo dybere jeg kom ned i mine sangstudier desto mere opdagede jeg både fysiske og emotionelle blokeringer, der stod i vejen for, at jeg kunne udtrykke mig med den frihed og lethed, som mit hjerte længtes efter.
Min studier tog mig videre til New York. En utrolig række af magiske sammentræf og hjælp fra mine guides fik mig sendt til USA, hvor jeg mødte jeg min kommende spirituelle mentor og ven gennem 27 år.

Arbejdet med både sangstudier (USA og DK) og min mentor bandt tråden til hvor jeg er her i dag. En dyb sjælelig og transformerende rejse, som jeg i taknemmelighed og med begejstring deler med jer i dag samt med mine klienter og elever:
Vejen til større frihed, balance og indre styrke.

“A frequency of light spins it’s song in each of us like the fragrance of a flower.
Recognizing and remembering each our individual song connects us to our soul and the soul’s purpose.”

Relevante uddannelser:
Advanced Biofield Tuning Practitioner – eneste i Norden pt.
Eden Energy Medicine Certified Practitioner
Master in Voice & Performance, Manhattan School of Music
Musiklærer i Sang, Det Jyske Musikkonservatorium