Den Indre helt – håndtryksaflæsningsmetoden ”De 4 Farver”

Foredrag v. Karim Maktabi
Søndag kl. 11.00 – 11.45 i lokale Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Karim er opfinder af Håndtryksaflæsningsmetoden “De 4 Farver”, som bruges i praktisk dannelse, hvor mennesker kan lære selv bedre at kende.

Metoden kan bl.a. bruges til:

  • Afhjælpe og endda mindske symptomer på diagnoser
  • At tage ledelse og skabe optimal gruppedynamik
  • At skabe ro, tryghed og trivsel i en klasse
  • At give børnehavebørn livstryghed, der gør dem skoleklare.

“Karim har udviklet et fascinerende koncept baseret på fire farver – og det hele starter med et håndtryk.
Gennem håndtrykket kan vi mærke personens styrker, udviklingsområder og potentiale og derved lære personen at kende.
Konceptet fænger børn, voksne, lærere, læger, indsatte – Karim har afprøvet det hele. Karim selv kan heller ikke puttes i en kasse. Han er stuntmand, han er opfinder, han er tæppehandler, han elsker at lege, synge og danse, han elsker kultur – og så har han en indsigt og kærlighed for dannelse som han ønsker at brede ud i børnehøjde og voksenhøjde.
Karim har udviklet og brugt sit koncept gennem de sidste 20 år og har afprøvet det på hundredevis – ja tusindvis – af mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde. Igen og igen har han oplevet hvordan dette enkle koncept med de fire farver har skabt fantastiske resultater for de grupper han arbejdede med – lige fra børnehavebørn til hårde kriminelle. Det har gjort at han har besluttet at dele det hele – det samlede koncept – i denne bog så både undervisere og du og jeg kan lære det og bruge det på os selv og andre i vores hverdag”.

Maria Luise Gad Justesen-Jørgensen, Life & Business Coach, Bruxelles

Karim Maktabi

Jeg er videnskabsmand i evidensbaseret praktisk forskning i åndsvidenskab. Jeg har i 20 år undervist i Heltetræning for børn, unge og voksne, med mange forskellige særpræg  baggrunde og behov, for at skabe mig en så stor erfaring og viden som muligt.

Min ekspertise er at jeg  ser mennesker i deres helhed og samtidig deres udgangspunk, med både styrker og skyggesider. Herfra hjælper, opmuntrer og begejstrer jeg til dannelse. “From Zero to Hero”