Reiki og Healingsmassage

Foredrag v.  Karin Midori
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i  lokale Gunnar Nu 3 – følg de røde pile på gulvet

Hør om, hvordan jeg underviser i den internationale Reiki uddannelse og grundkursus i healingsmassage.

Man åbner op for det guddommelige i universets kraft til de opstigende mestre og ærkeenglene og man lærer at heale og modtage chakraerne, som er en del af grundkurset i healing. Symbolerne modtager man kun i min Internationale Reikiuddannelse.

Reiki kan bruges af alle.

Jeg fortæller hvordan jeg kører et forløb over 4 weekender med afsluttende bevis på, at du som kursist selv bliver Reikimaster og i stand til, at guide og undervise andre. Jeg har uddannet 4 hold med deltagelse af 2-4 på hvert hold og kører lige nu både 1. Hold og 2. Hold.

Jeg fortæller samtidig hvordan Reiki indgår i mine guidede ture til Japan. Mine kursister får også indsigt i disse ture ved mine egne oplevelser, og de indtryk som naturligt kommer når vi besøger steder som knytter sig til Reiki og Japan. Jeg deler mine erfaringer ud under kurset.

Karin Midori

Reikimaster, healingmassør, samtaleterapeut og har den internationale Reikiudddannelse. Har uddannet flere hold i Reiki 1 og Reiki 2 og Reki 3 og til Reki 4 (Reikimaster).

Jeg har malet i 10 år, jeg maler primært med akryl og akvarel farve. Jeg får inspiration fra solen og elsker at male til musik, men er også vokset op med en japansk mor, der har malet på Kgl porcelæn i 25 år. Så siden jeg var en lille pige har set hvordan hun malede og været på mange kunstudstilling med hende. Alle mine kunstmalerier kommer fra min daglig, MB cykelture i skov og naturen eller fra mine rejser, – så kommer det inde fra mig selv. Jeg bliver guidet til at male, jeg slipper kontrollen og lader bare min malerpensel sætte de smukke farver på. De fleste gange kanaliserer jeg også fra det Guddommelig og hvad vil det sige: Jeg får hjælp oppe fra Gud, men selvfølgelig er det fra mig selv.