Kinesiologi – den livgivende samtale med din intelligente krop

Foredrag v. Karina Colding
Fredag kl. 12.00 – 12.45 i Konferencelokalet, 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Kinesiologi – en metode hvor musklerne giver adgang til kroppens, sindets og følelsernes univers

Kinesiologi er en test af en hvilken som helst tilgængelig kropsmuskel, hvor der udøves et let tryk eller træk for at mærke om musklen har tilstrækkelig tonus eller styrke til at modstå dette. Tonus kan ændre sig i forhold til de spørgsmål eller påvirkninger vi ønsker svar på.

Kinesiologi er det vigtigste redskab for mig i mine behandlinger, for at få mine klienters hele system til at bringe det frem til overfladen som er skjult for det bevidste sind. Gennem muskeltesten får jeg sammen med klienten adgang til de informationer der skal tages op og balanceres for at bringe kroppens fysiske, biokemiske, emotionelle og åndelige i alignment. På denne måde kan kinesiologien få belyst årsagerne til de blokeringer og ubalancer i vores livsenergi,som hindrer os i at have det som vi ønsker. Samtidig er kinesiologien redskabet til at foreslå og behandle de bedst mulige metoder til at rette disse blokeringer eller ubalancer op på.
Det er lige så nemt for klienten som for behandleren at mærke resultatet af muskeltesten, hvilket gør klienten aktivt medvirkende til at igangsætte deres iboende selvhelbredende kraft.

Karina Colding

har arbejdet med kinesiologi siden 1991. Karina er desuden uddannet akupunktør. I sine behandlinger
benytter hun derudover øreakupunktur, cupping, zoneterapi, hypnoterapi.

Udover at behandle i sin klinik, holder Karina kurser og foredrag. Karina videreuddanner andre behandlere, samt afholder hele uddannesesforløb i Klassisk akupunktur.