De Sensitive Børn

Foredrag v. Karina Moll
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i Preben Elkjær Lounge – følg de røde pile på gulvet

De særlig sensitive og spirituelle børn føler sig ofte ensomme og anderledes, og det kan være svært at forstå og være med sine evner i denne verdenSom mor til en spirituel teenager ved jeg, hvor svært det kan være. Som dyretelepatør og clairvoyant, har jeg altid kunne støtte hende, men der er mange børn og forældre der har svært ved, at lande et trygt og sikkert sted med børnenes evner. Det kan være overvældende og utrygt, hvis man ikke helt forstår det.De spirituelle børn har brug for at forstå deres evner, og få en bedre forståelse af deres oplevelser og den spirituelle verden.
Det er for mig så vigtigt, at vi hjælper disse børn til at lande et trygt og sikkert sted, hvor de ser, hvor fantastiske deres evner er, og hvordan de med deres evner er noget helt særligt.

Til dette foredrag vil jeg fortælle om de spirituelle børn, og hvordan vi bedst kan hjælpe dem til, at være med deres spirituelle evner på en smuk, rolig og god måde uden at det bliver overvældende eller isolerende fra skolekammerater eller andre.

Karina Moll

Jeg er uddannet dyretelepatør, reiki healer og clairvoyance coach, og udover at tilbyde 1:1 sessioner afholder jeg telepatikurser – både for børn og voksne.

Jeg har også stiftet en gruppe for særlig sensitive og spirituelle børn, hvor der skabes et trygt og sikkert rum. Her lærer børnene om den spirituelle verden. De får redskaber og teknikker til, at være med deres evner, og til at passe på dem selv.