Sjæleessens og Egoets dans igennem livet

Foredrag v. Kathrin Coco Hansen
Lørdag kl. 12.00 – 12.45 i Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Jeg kommer til at snakke om sjæle essensens og egoet dans igennem livet.

Sjæle essensen og egoet er to fuldstændige modsætninger, men to sider som alle mennesker mere eller mindre indeholder. Sjæle essensen er den rene ubegrænsede kærlighedsenergi til os selv og alle levende væsner og egoet er den store stygge ulv,- som konstant ønsker ballade, kaos og drama i vores liv.

Jeg vil fortælle om hvordan jeg igennem mit arbejde som Clairvoyant og Kunstner arbejder med disse to dansere.

Livet er en stor personlig udvikling og meningen er at vi skal skille os af med egoets magt i vores liv og leve i vores sande kærligheds essens. Formår vi at blive i vores sjæle essens, og samtidig leve med en vished om at der er en større mening med det hele og at vi derfor lever med en accept af de ting vi går igennem,- så bliver vores liv ubekymret og fyld med kærlighed.

Kig ind og deltag i foredraget. Jeg møder op, sammen med mit guides team og engle fra universet, uden manuskript og følger udviklingen i rummet. Så hvis du har lyst, så kan du være med til at påvirke retningen i foredraget.

Du skal blot møde op med spændende spørgsmål, som vi kan dykke ned i sammen. Glæder mig til at se dig.

Kathrin Coco Hansen

Clairvoyant og Kunstner.
Jeg lever af mit samarbejde med den åndelige verden,- både i kunsten og som clairvoyant og medie.
Mine evner er medfødte og mit potentiale er at se din inderste essens og alle dine udviklingsmuligheder.
Jeg er født og opvokset hos en helt almindelig familie med en mor, far, en bror og en søster.
Jeg har tegnet hele mit liv,- og begyndte at male i år 2001. I år 2003 går det op for mig at mine malerier ikke er mine egne værker,- men informationer jeg modtager fra den åndelige verden. Herefter begynder jeg at male på bestilling og bliver kastet ud i alle mulige og umulige opgaver og hver gang er de blevet løst i samarbejde med den åndelige verden. Efter jeg har endt min uddannelse som Medie og Clairvoyant hos Marzcia Techau begynder jeg at tegne Sjæle tegninger med kanaliseret tekst… alt sammen informationer jeg modtager fra den åndelige verden.