Har du ømme, stive, hævede og slidte led, der begrænser dig?

Foredrag v. Kirsten Bak Hansen
Fredag kl. 11.00 – 11.45 i lokale Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Hvor vigtig er det for dig, at kunne gå på trapper uden problemer? Bruge dine hænder til strikning, lugning og andet arbejde? Kravle på gulvet sammen med dine børnebørn, cykle og gå dine ture uden at få problemer med dine led?

Hvis du er en af dem, der gerne vil holde dig fysisk aktiv og gerne sikre, at du ikke havner i hamsterhjulet, hvor livet kører den forkerte vej, så kom og lyt til mit foredrag.
Her fortæller jeg dig, hvordan jeg selv har opbygget min krop, samt hjulpet tusindvis af andre mennesker til at få en bedre livskvalitet.

https://youtube.com/video/0jagS8Z3hIs/edit

Kirsten Bak Hansen

Vi fortjener allesammen et godt liv, og derfor brænder jeg for at være med til at gøre en helbredsmæssig forskel for dig, der har nogle helbredsmæssige udfordringer.
Jeg har selv som godt 50 årig, haft voldsomme begrænsninger pga. helbredsmæssige udfordringer, hvor jeg ikke selv kunne tage strømper på, dyrke min sport, gøre rent eller gå i haven.
Ved hjælp af nogle naturlige tyske letoptagelige kosttilskud i gel form, har jeg opbygget min krop, så jeg er fri for begrænsninger i dag.
Efter at have oplevet på egen krop, hvad disse unikke produkter gjorde for mig, valgte jeg at skifte branche fra at være ansat til at hjælpe andre mennesker til, at få et bedre helbred, gennem opbygning af kroppen i stedet for nedbrydning med kemiske stoffer.
Dette har jeg arbejdet med på fuldtid de sidste 12 år. Den erfaring jeg har opnået vil jeg rigtig gerne dele med dig, for at være med til at gøre en forskel for dig også.

Jeg har en ernæringsfaglig baggrund bag mig og arbejder kun med godkendte produkter, hvor der er videnskabelig evidens for effekten af ingredienserne.