MetaKognitiv Terapi i kampen mod stress, angst og depression

Foredrag v. Kit Eskelund
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Metakognitiv Terapi er for dig, der oplever en daglig sværdkamp mellem dig og dine tanker og har brug for at genvinde roen i dit indre. Når tankemylderet bliver for meget, og du mentalt overbelastes følger stress, angst og depression.
Dette kan afhjælpes med hurtigtvirkende Metakognitive Værktøjer, der giver dig en mental “stopknap”, så du genvinder kontrollen.

Hør om, hvordan du kan genkende og ændre uhensigtsmæssige tankemønstre, dernæst hvordan du kan lære, at kontrollere din opmærksomhed, så du kan få handlekraften tilbage og endelig mærke dig selv og dine grænser igen.

Du vil med et Metakognitivt behandlingsforløb opleve mærkbar positiv forandring efter kort tid.

Kit Eskelund

Jeg er uddannet ved Neokognitivt Institut som Certificeret Metakognitiv Terapeut. Igennem mit mangeårige arbejde med mennesker, er jeg stødt på psykisk mistrivsel med udgangspunkt i samme problematik, nemlig overtænkning.
Den Metakognitive Metode tiltalter mig, da det er en mild Terapiform, der hurtigt afhjælper psykisk overbelastning uden at skulle igennem svære følelsesmæssige optrævlinger af fortiden.

Jeg har de sidste to år undervist 40 Metakognitive hold, som konsulent for en virksomhed, der hjælper mennesker tilbage på arbejdsmarkedet efter årelange pauser, grundet psykisk problematikker som stress, angst og depression.
Efter endt forløb hos mig, vender de tilbage til livet og finder en ny og bedre arbejdsidentitet.
Min baggrund som både underviser og håndlæser, styrker kun mit arbejde og hjælper til, at se holistisk på det enkelte menneske.