Klangens forunderlige verden

Foredrag/demonstration v. Laila Nielsen
Fredag kl. 11.00 – 11.45 i Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Jeg vil fortælle om klangens forunderlige verden.
Klangmassage er en dybtgående form for indre massage uden berøring. Velklingende toner og især blide vibrationer fra klangskåle som sættes direkte på kroppen går dybt ind og afhjælpe spændinger og blokeringer, hvor almindelig massage ikke kan nå.

Efter ældgamle teknikker fra Østen bruger jeg klangskålene til behandling af spændinger og blokeringer. Teknikken, der er over 1000 år gammel, og som stadig bruges i Østen, har jeg lært på flere forskellige kurser.

Gå ikke glip af et spændende foredrag, hvor jeg vil fortæller om mine mange gode erfaringer med klangmassage. Man kan også kalde det for et cellebad, hver eneste celle i kroppen bliver afbalanceret og afspændt, og kroppen kommer i balance, og derfra genfinder kroppen sin oprindelige tilstand.

Laila Nielsen

Mit navn er Laila Nielsen, og jeg er uddannet psykoterapeut med klang som speciale. Jeg har flere kurser i klangmassage, derudover er jeg også hypnotisør, kraniosakralterapeut, massør, barsbehandler, par- og familieterapeut. Som person er jeg meget jordnær og lige til, og prøver ikke på at være noget som jeg ikke er, det for mine klienter til hurtigt at slappe af i mit selvskab. For mig er mine klienter og kunder meget vigtig, og jeg gør alt for at de skal have den bedste behandling enten som kunde eller klient.