Dyretelepati (Østens glemte visdom)

Foredrag v. Lucas Bergendahl
Lørdag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

I dette foredrag vil jeg introducere den gamle tibetanske visdom i telepati.
Hvordan telepati har en meget dybere mening, end den som vi ser udforme sig i vesten. Hvordan en stor del af telepatien blev glemt i dens transformeren i vesten. At telepati er sjælens og universets sprog. Hvordan Yogi ‘er og Lama’er igennem hele liv, har praktiseret den dybe telepati, som går udenom rationel tankegang, og arbejder direkte med den manifestation som telepatien har. Og samtidig med det, hvordan telepatien kan heale individer på magisk vis. Dette foredrag vil altså give en forståelse af hvilke skjulte skatte som den glemte telepati besidder, men også hvordan vi alle kan arbejde med den for at skabe en dybere relation til alle levende væsener.

Lucas Bergendahl

Mit navn er Lucas, og jeg er Seer. Derigennem har jeg fået evnerne til at kommunikere på tværs af arter, og kommunikere direkte med sjælen til alt levende.

Min mission i livet er at skabe bevidsthed på empati, medfølelse og kærlighed, simpelthen at hjælpe andre med at udvide deres bevidsthed.

Jeg arbejder med grupper, og med 1:1 sessioner, hvor jeg både har dyr og mennesker som har brug for sjælelig vejledning. Dertil healer jeg på astral plan såvel som fysisk.

Jeg er i min egen søgen efter at blive alt og samtidig intet. At blive et med alt, og slippe ego’et for at leve i ren kærlighed, og opvågning.
Jeg viser dig en del af din vej, og går vejen ved din side som min broder og min søster.Mine evner til at åbne op for akasha optegnelserne gør, at jeg fungerer som spirituel lærer, og har igennem dem fået tildelt en mission, at sprede den gamle visdom om telepatiens kraft og størrelse.Dette foredrag vil tage udgangspunkt i telepati kurser som jeg er ved at starte op om netop dette, for at sprede budskabet.