MOD til at være dig selv

Foredrag v. Luise Thye-Østergaard
Lørdag 17.00 – 17.45 i VIP Lounge 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Mange mennesker bliver ved drømmen om MOD – nu kan du gøre drøm til virkelighed. På 45 min. giver jeg dig indblik i redskaber, jeg har brugt til at opbygge mit MOD og skabe min drøm – mit kærlighedseksperiment – uagtet andres meninger og holdninger.

Drømmer du om MOD til at være dig selv:

– Måske sige op på jobbet og gøre det, du egentlig går og drømmer om?
– Måske du venter med at udleve dine drømme til den dag, du går på pension?
– Måske du vægter sikkerhed og tryghed over din egen lykke?

De fleste svarer ja til alle 3 spørgsmål – og måske også dig?

Hvis du sidder og tænker “ja” til overstående, så er det helt okay. Men hvis du gerne vil gøre noget ved det, så er muligheden her lige nu. I løbet af 45 minutter giver jeg dig en kort introduktion til alle de redskaber, du skal bruge, for at du langsomt men sikkert kan begynde at opbygge dit mod – MOD til at være dig selv, så du kan skabe det liv, du drømmer om (uagtet andres meninger og holdninger…)

Luise Thye-Østergaard

Mit navn er Luise Thye-Østergaard. Jeg er en stolt sønderjyde, født i sommeren 1978, har læst, arbejdet og studeret i udlandet, og jeg er uddannet ved Handelshøjskolen i København. Desuden er jeg efteruddannet som EFT behandler, EMCC certificeret coach, og så er jeg under uddannelse som registreret alternativ behandler. I dag arbejder jeg som spejlingsterapeut og udvikler af teorien bag. Måske har du læst en af mine 5 bøger eller læst en af mine artikler i Alt for Damerne? Jeg har nemlig haft glæde af at skrive artikler til psykologi siderne “dig og dit liv”, i Alt for Damerne.

Jeg er ærligt og kærligt stået frem med, at jeg er gift og bor sammen med to mænd, hvilket betyder, at jeg er heltidsmor til en pige og en dreng og deltidsmor til en pige. I hverdagen står jeg ved mine følelser og lytter til min intuition. Det gør mig modig – meget modig.

Men vigtigst af alt – så tror jeg på KÆRLIGHEDEN!