Foråret står for døren, og det samme gør allergierne – er du klar?

Foredrag v. Malene Vinzenzi
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i lokale Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Foråret, fuglenes kvidderen, solen der bliver varmer og lyset der begynder at tage til. Åh hvor vi elskere det. Naturen springer ud i fuld flor og…. Snøøøft.
For med al den blomstren, kommer der også en masse pollen og pollen betyder for rigtig mange … ALLERGI!

Måske tænker du nu ”Ja ja det er da meget godt, men hvad med min dyreallergi?”Og ja – både sæsonbetinget allergier OG dyreallergier er så ganske afgjort livsbegrænsende.

Er du træt af:

  • At skulle holde dig inde på de værste pollen dage
  • At du ikke kan få luft, når du besøger venner og veninder med hund og kat
  • At slås med løbende øjne og næse, stoppede bihuler, hovedpine, kløe og hoste.

Er du:

  • Klar til en ny form for runde med dine allergier i 2024?
  • Nysgerrig på om æteriske olier kan være en af dine hjælpere?
  • Interesseret i 10 GODE TIPS til at lette og måske ændre på præmisserne?

Så kom forbi og lad dig inspirere af 100% naturlige forslag og mulige løsninger, til nedbringelse af de mange allergi-gener.

Du finder Malene på stand 27 / Klinik Malene

Malene Vinzenzi

har siden 2013, udforsket de æteriske olier – både privat og professionelt. I 1995 blev hun uddannet som Aura-Soma Farveterapeut, og sidenhen blev Healing, Clairvoyance og afdødekontakt tilføjet. I klinikken tilbyder Malene en unik kombination af personlig vejledning, clairvoyance, healing og æteriske olier, som især kvinder der fx ønsker at slippe stress, og leve et mere harmonisk liv, hvor der er balance imellem egne og andres behov, har stort udbytte af.Malene tilbyder ligeledes vejledning og undervisning indenfor anvendelsen af æteriske olier, samt særligt tilrettelagt Business Mentoring forløb, for dem der ønsker at afklare hvorvidt de æteriske olier skal være deres levevej / en del af deres levevej.I 2021-22 er klinikken blevet udvidet med et Ignatius krystalbad, og Japansk Liftening.Malene har Klinik Malene i Kbh., og kommer dertil rundt i hele landet med formidling og undervisning.