Klarsyn – Åndelig Kontakt

Klarsynsdemonstration v. Marianne Larsen – gratis tillægsbillet afhentes i informationen
Lørdag kl. 16.00 – 16.45 i VIP Lounge på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Er du nysgerrig på det spirituelle?

Har du mistet en af dine kære?

Kom og oplev at sjælene kommer på besøg for at give beskeder til publikum.

Først lidt praktiske oplysninger og derefter vil jeg fortælle kort om mig selv, den åndelige verden samt clairvoyance og det at have kontakt til sjælene.

Efterfølgende vil jeg demonstrerer mine psykiske evner og derved levere små korte beskeder og lade afdøde komme igennem på intens og/eller humoristisk vis og give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver jeg forarbejde med kontakt til sjælene inden selve klarsynet, for sjælene ved godt hvem der kommer den pågældende dag.

Der er også mulighed for at stille personlig clairvoyante spørgsmål. Vær åben og positiv.

Marianne Larsen

Selvom Marianne Larsen havde mærket sine evner som otteårig, vidste hun af gode grunde ikke, at det var clairvoyante evner. Dengang udmøntede det sig i sensitivitet. Hun mærkede folks følelser. Som ældre overraskede hun tit sine omgivelser med de ting, hun forudså. Hun havde altid facit på tingene, som hun formulerer det.

Men hun var på vej mod de 30 år, da hun fandt ud af, at hun havde clairvoyante evner. Hun genkendte det simpelthen, da hun sad og så et program i TV om Gertrud Berlons clairvoyanceskole. Hendes mor mærker også mange ting, men arbejder ikke med det. Det betød, at hun ikke havde nogle, at gå til, da hun opdagede sine evner.
– Det er learning by doing. Marianne er oplært bag kulisserne af den åndelige verden igennem sit liv.

Der har været hårde ting i hendes liv, hvor hun har været inde og mærke efter i sig selv. Det er en kæmpestor lærdom. Det er nogle store indsigter, som hun har fået og som hjælper hende i sit spirituelle arbejde.

Det er forskelligt, hvordan hun ser ånderne. Det kan være som et indre billede, som hvis hun fik fortalt, hvordan et andet menneske ser ud. Hun lader dem komme tættere på for at mærke, hvordan de er bygget. Så kan hun måske mærke en flækket negl, eller hvis de har haft problemer med for knæet eller andet.
– Men det er ikke noget hun kan fremprovokere. Det kræver også noget af ånderne, at vise sig. Det der faktisk sker, er at man kigger ud gennem sjælens øjne, hvis man skal sætte ord på.

– Hun siger at man ikke skal være bange for ånderne for det er der rigtig mange der er. Det er jo bare sjæle som har sluppet deres fysiske krop.