Maria Magdalene – fra gammelt evangelie til nutidig vækst

Foredrag v. Marianne Miravet Sorribes
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i VIP Lounge på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Kom og hør om Maria Magdalene og det evangelie der tilskrives hende. Maria Magdalenes evangelie giver anvisninger på hvordan vi kan invitere det åndelige til at være en større del af vores dagligdag.

Det handler om at finde vejen til ens egen iboende spiritualitet, dette kan bl.a. gøres gennem meditation og indre arbejde. Du vil til foredraget/workshoppen blive guidet gennem en meditation, som har til hensigt at hjælpe dig til at finde egen vinkel og skabe billeder på den guddommelige feminine energi som udspringer fra Maria Magdalenes evangelie.

Maria Magdalene og de ni portes visdom

Foredrag v. Marianne Miravet Sorribes
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i lokale Gunnar Nu 3 – følg de røde pile på gulvet

Kom og hør Marianne Miravet Sorribes fortælle om hendes bog “Maria Magdalene og de ni portes visdom”, som udkom i efteråret 2017. Bogen tager udgangspunkt i det evangelie, der tilskrives Maria Magdalene og giver et bud
på hvordan teksten kan bruges til indre arbejde. Bogen er opdelt i 9 kapitler – 9 porte, som alle indeholder og beskriver redskaber til en mulig gennemgribende transformation.

Under foredraget/workshoppen vil portene blive gennemgået og nogle af øvelserne fra bogen præsenteret.

Marianne Miravet Sorribes

arianne er spirituel psykoterapeut og healer og har siden 1981 beskæftiget sig fuldtids med menneskers potentialeudfoldelse. Ud over sin psykoterapeut baggrund er hun også uddannet kinesiolog, og har taget efteruddannelser i akupunktur, urtemedicin, meditation og healing.

Marianne har efteruddannet sig løbende, blandt andet er hun certificeret Council Guide fra Ehama Institute i New Mexico og har gennemført overbygningen Black Lodge gennem samme institut. Har derudover været på studieforløb i Thailand og Indien.

I forbindelse med udgivelsen af Mariannes bog “Maria Magdalene og de ni portes visdom” i efteråret 2017, åbnede hun i november det spirituelle institut “De Ni Porte”, som ligger i Hellerup. Her kan man modtage og deltage i bl.a. workshops, individuel terapi, guidede meditationer, fuldmåne fordybelsesnætter, yoga samt besøge den lille butik, hvor der sælges nøje udvalgte æteriske olier, spirituel litteratur, personligt kodede krystaller og sten, røgelse og andre produkter, som kan bruges i ens egen daglige praksis.