Sensorisk Træning – den hurtigste vej til en bedre verden

Foredrag v. Martin Spang Olsen
Lørdag kl. 15.00 – 15.45 i  Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

”Det er gennem sanserne, vi skaber vores virkelighed, så kvaliteten af vores sansning definerer kvaliteten af vores virkelighed. Vores virkelighedsopfattelse er bestemt af, hvad vi føler og sanser. Der findes ingen objektiv virkelighed”.

Hvordan ved du, at du eksisterer?
Hvordan kender du din ‘virkelighed’?
Hvordan ved du, hvad du føler?

I alle tre tilfælde er svaret: Fordi du sanser. Sansning er grundlaget for vores personlighed, læring, kommunikation, virkelighedsopfattelse og meget andet. Uden sansning, intet liv, kunne man sige.

Kun mennesker, der kan mærke sig selv, kan for alvor bidrage positivt til verden. Til gengæld vil mennesker, der for alvor mærker sig selv, gå ud i verden og gøre gode ting – helt uafhængigt af universets? regler og love.

Blandt andet derfor er sensorisk træning (sansetræning) den hurtigste vej til en bedre verden. Men sensorisk træning giver også adgang til uendelige kreative og spirituelle ressourcer, som kan være svære at nå på anden vis.

Martin Spang Olsen

(f. 1962) er cand. mag. og desuden uddannet inden for både bevægelse, kunst, kreativitet og indlæring. Martin Spang Olsen har arbejdet med kommunikation og optimering af sanserne hele livet. På Sensory Training Institute forsker han i subtile kommunikationsformer baseret på syntesen af lyd, følelse og fysisk bevægelse. Med sin baggrund i de klassiske kunstarter og kampsystemer har Martin studeret kreative udtryk mere alsidigt end nogen anden i Danmark – og formentlig i verden.