Fra flinkeskole til storhed med højere bevidsthed

Minikursus v. Merisa McDowall (1t 45min)
Fredag kl. 16.00 – 17.45 i lokale Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

At stå stærkt i dig selv og dit eget lys går aldrig af mode, men ønsket om at fremstå som ”det gode menneske” kiler sig ind mellem dig og dit lys.

Sådan et ønske er nemlig ofte funderet i frygt (især frygten for afvisning), og som medlem af flinkeskolen kæmper du med uhensigtsmæssige mønstre, som spænder ben for, at du kan udleve dit sande potentiale og opnå den fremgang, du drømmer om.

Du kan måske godt mærke det, men trøster dig med, at du i hvert fald er et godt menneske. Synes du selv. Kun andre medlemmer af flinkeskolen sætter pris på din ”godhed”, andre aner ikke, hvor de har dig. Fordi du ikke er hel.

Din højere bevidsthed ved, at det ikke handler om at være god, men om at være hel, for når du tør eje den, du er, på godt og på ondt, så er du for det første nemmere at forholde sig til, og for det andet kan du også rumme andre, som de er.

At være hel giver dig selvværd, sund selvtillid og storhed. Storhed er en indre styrke, du udstråler, når du:

  • lever ud fra dine egne værdier
  • tackler dine skyggesider
  • ændrer uhensigtsmæssige vaner og mønstre
  • søger selvudvikling i alt det, du møder i livet

Storhed er at stå i dit eget lys.

På denne workshop arbejder vi med dine kerneværdier og skyggesider, og vi rykker ved dit selvbillede, så du går hjem med en ny og mere lysende version af hele dig.

Workshoppen er relevant både for dig, der er privatperson og kæmper med din adfærd i forhold til dine relationer, og for dig, der er selvstændig og ønsker at brænde igennem hos din målgruppe.

Merisa McDowall

har i mange år arbejdet med udvikling af højere bevidsthed og hjulpet mennesker til at stå i deres lys. Denne kompetence kombinerer hun med branding, så selvstændige står stærkt på markedet og brænder igennem over for deres målgruppe.